Va ganditi sa va porniti o mica afacere?

Afaceristi

Daca v-ati gandit sa va deschideti o afacere, probabil ca deja ati inceput sa cautati sfaturi. Exista atat de multe recomandari si idei pentru a demara o afacere incat alegerea celor potrivite poate crea confuzie.

Fiind un antreprenor sezonier, va pot spune ca nu exista o formula perfecta pentru a deschide o mica afacere. Am invatat ca de regula cele mai bune sfaturi in afaceri sunt cele ce va fac sa ganditi intr-un mod diferit. In continuare gasiti o lista de idei oferita de www.infiintari-firme.net pentru deschiderea propriei dumneavoastra afaceri despre care probabil nu ati mai auzit.

Sfaturi pentru deschiderea unei mici afaceri

Deschiderea propriei afaceri este de regula un proces in care invatati din mers. Insa cu cat veti lua decizii potrivite mai devreme, cu atat sansele ca compania dumneavoastra sa fie una de succes se vor maximiza. Daca aveti o idee de afaceri, incercati sa urmati aceste zece recomandari.

Fara scuze

Milioane de oameni viseaza sa devina antreprenori, insa nu vor face acest lucru niciodata. Se impovareaza gasind scuze, si se tem de esec. Din pricina banilor, a timpului sau a responsabilitatilor, veti putea gasi un milion de motive pentru a nu incepe o afacere.

Sa recunoastem, a fi propriul sef este un lucru infiorator. In majoritatea cazurilor, antreprenorii vor avea pentru inceput o multime de lucruri de pierdut si doar mici sanse de succes. Sa fiti ingrijorat pentru reusita afacerii dumneavoastra este ceva cat se poate de normal.

Insa aceste scuze nu fac decat sa va incetineasca in cursa dumneavoastra pentru a va atinge obiectivele. Daca doriti cu adevarat sa incepeti o afacere, va trebui sa identificati motivele care credeti ca va pot impiedica si sa le eliminati. Gasiti o solutie pentru problema si nu o lasati sa va tina pe loc.

Absorbiti totul

Ascultati ceea ce au de spus ceilalti – prieteni, familie, experti sau chiar ascultati-va pe dumneavoastra. Cand vine vorba despre lucrurile pe care le aveti de facut pentru a va atinge obiectivele antreprenoriale, fiti ca un burete. Pe masura ce invatati, conturati-va in cap ideea. Creionati lucrurile. Luati notite despre toate lucrurile invatate pentru a putea dezvolta un plan detaliat.
Atunci cand spuneti oamenilor despre proiectul dmneavoastra, urmariti-le limbajul nonverbal. Le place ideea? Sau incearca doar sa fie draguti aproband ceea ce spuneti dar considera ca va indreptati spre o directie gresita? Incurajati-va ascultatorii sa fie sinceri cu dumneavoastra. Opinia colectiva a persoanelor cu care intrati in contact ar putea reprezenta o reflexie a reactiei consumatorilor.

Nu ignorati importanta sfaturilor venite de la experti si antreprenori cu experienta. Acesti oameni stiu cu siguranta cum sa faca lucrurile sa functioneze. Antreprenorii inteligenti invata din greselile altor proprietari de afaceri. Eu de exemplu am ascultat de sfatul unui prieten care a infiintat o firma in Brasov in urma cu 3 ani si s-a dezvoltat foarte frumos.

Fiti solutia

In loc sa va incepeti afacerea gandindu-va la ce sa vindeti, descoperiti mai degraba ce problema a pietei ati putea solutiona. Este mult mai usor sa obtineti clientela atunci cand afacerea dumneavoastra rezolva o problema. Startup-ul dumneavoastra ar trebui sa acopere o lipsa dintr-o anumita piata sau nisa.

De ce doriti sa va deschideti propria afacere? Intelegandu-va singur motivele va va ajuta sa creati un brand si sa va promovati compania. Descoperiti cu ce probleme se confrunta clientii dumneavoastra si aflati cum le puteti solutiona.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Afaceristi
Strategii importante pentru afacerile service-urilor de reparatii frigidere

In orice afacere exista mai multi factori importanti pentru a promova succesul acesteia, in primul rand fiind calitatea produsului. Dar daca produsul nu se face remarcat in ochii utilizatorului, nu poti obtine clienti. De asemenea exista o competitie vasta in industria reparatiilor de frigidere. Cum utilizezi cea mai buna strategie …

Afaceristi
Cat de utile sunt erbicidatoarele pentru cineva care detine recolte

O mare parte dintre cei care detin recolte cunosc faptul ca trebuie sa le ingrijeasca sa nu apara daunatori care sa le compromita in vreun fel sau altul. Este importanta ingrijirea recoltei pentru ca aceasta sa fie cat mai bogata. O modalitate eficienta de a tine departe astfel de daunatori …

Profesionisti la lucru
Afaceristi
Contabilitate externalizata – Cheia succesului?

Posibil ca sunteti cu totii de acord ca cei dintai cinci ani ai afacerilor sunt foarte dificil de trecut. Daca afacerea reuseste totusi sa supravietuiasca primii cinci ani, nu mai exista atunci indoieli ca, in timp, aceasta va deveni una de succes. Majoritatea persoanelor isi lichideaza afacerea in primii 5 …

saferankbacklinks.com | 523: Origin is unreachable

Error 523

Ray ID: 6618cf1b8b31e80d • 2021-06-19 00:58:28 UTC

Origin is unreachable

You

Browser

Working
Los Angeles

Cloudflare

Working
saferankbacklinks.com

Host

Error

What happened?

The origin web server is not reachable.

What can I do?

If you\'re a visitor of this website:

Please try again in a few minutes.

If you\'re the owner of this website:

Check your DNS Settings. A 523 error means that Cloudflare could not reach your host web server. The most common cause is that your DNS settings are incorrect. Please contact your hosting provider to confirm your origin IP and then make sure the correct IP is listed for your A record in your Cloudflare DNS Settings page. Additional troubleshooting information here.