Semne de avertizare ca ar fi timpul pentru un nou telefon mobil

Mereu informat

A venit timpul sa faceti o schimbare?

Smartphone-urile reprezinta o investitie uriasa, asa ca majoritatea oamenilor doresc sa stea cu ele cat mai mult timp posibil. De fapt, cercetarile efectuate arata ca utilizatorii de smartphone-uri asteapta acum aproape trei ani inainte de a-si inlocui telefoanele. Desi asta poate fi o strategie buna pentru bugetul dumneavoastra, pastrarea unui telefon mai mult decat este destinat utilizarii poate avea consecinte precum calitatea slaba a sunetului, probleme de securitate si multe altele. Nu sunteti sigur daca situatia telefonului dumneavoastra este grava? Iata cateva semne oferite de echipa unui service GSM care va arata ca este timpul sa va despartiti de partenerul dumneavoastra de incredere:

Bateria se descarca rapid

Daca o incarcare completa dureaza doar o fractiune din timpul obisnuit si telefonul dumneavoastra trebuie incarcat in mod constant, este timpul pentru unul nou. In timp, la fel ca orice altceva folosit mult, bateria telefonului dumneavoastra mobil se va uza. Daca telefonul dumneavoastra nu are o baterie inlocuibila, atunci nu veti avea de ales decat sa cumparati un telefon nou.

Nimeni nu va poate intelege

Ma poti auzi acum? Daca raspunsul este brusc nu, chiar si atunci cand va aflati in locatii facute special pentru apeluri telefonice sau aveti patru liniute de retea, este posibil ca problema sa nu fie de fapt conexiunea dumneavoastra – ar putea fi microfonul. Cand microfonul incepe sa se uzeze, oamenii de la celalalt capat al apelurilor dumneavoastra se vor plange continuu ca nu pot intelege ceea ce spuneti, deoarece vocea dumneavoastra se aude foarte incet sau sunetul se intrerupe si dispare.

Ecranul tactil are erori

Ati observat ca ecranul dvs. tactil devine mai putin compatibil cu glisajele dumneavoastra? Cand senzorii de pe el incep sa nu functioneze, uneori telefonul dumneavoastra va functiona foarte bine, iar alteori va trebui sa glisati sau sa atingeti in mod repetat pentru a obtine un raspuns. Cand se intampla acest lucru, nu va pierdeti mintile sau nu va imaginati lucruri – este un semn ca trebuie sa incepeti sa cautati un telefon nou. In mod obisnuit puteti repara ecranul la un service de reparatii telefoane, dar daca modelul este mai vechi, repararea poate costa mai mult decat merita.

Se reporneste dintr-o data

Daca telefonul dumneavoastra reporneste dintr-o data, ar putea fi un semn ca acesta are virusi malware si ca hackerii ar putea avea acces la el. Cu toate acestea, daca va scanati telefonul cu o aplicatie anti-malware precum Malwarebytes sau Bitdefender si nu gasiti nimic gresit, este posibil ca telefonul dumneavoastra sa fie vechi si uzat. Aparatele electronice uzate pot avea erori, provocand defectiuni si reporniri aleatorii.

Depanarea problemelor nu functioneaza

Remediile pe care le puteti executa pe cont propriu – cum ar fi curatarea portului de incarcare pentru a imbunatati incarcarea si uscarea unui telefon umezit – va pot mentine telefonul in functiune mai mult timp. Totusi, exista un moment in care nici macar aceste rezolvari nu fac diferenta. Daca ati incercat sa reporniti telefonul, sa il verificati pentru a detecta malware-uri si sa instalati actualizarile software necesare si este in continuare foarte lent si se intrerupe, este timpul sa va luati ramas bun.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mereu informat
Cum ajuta folia auto la protejarea tapiteriei din piele a vehiculelor?

Ati facut cumparat vreodata un vehicul second hand de lux, iar masina de care v-ati indragostit v-a dezamagit rapid cand ati vazut felul in care soarele a deteriorat interiorul din piele? Sau poate aveti un astfel de vehicul, si cautati o modalitate de a pastra interiorul din piele in aceeasi …

Mereu informat
Care e treaba cu regimul hotelier in Romania?

Un fenomen care s-a raspandit foarte mult  in ultima vreme in Romania este si foarte profitabil. Este vorba despre inchirierea de apartamente sau garsoniere in regim hotelier. Vorbim despre o afacere avantajoasa atat pentru proprietarii locuintelor, cat si pentru clienti. Statiunile si marile orase, precum Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, …

Mereu informat
Cum să vă protejați anvelopele împotriva resturilor de pe drumuri

Anvelopele bune nu sunt ieftine, deci este important să faceți tot ce puteți pentru a prelungi durata de viață a acestora. Deoarece anvelopele unui vehicul sunt primul punct de contact cu drumul, pericolele rutiere precum pietrele mici, gunoiul, resturile, sarea și substanțele chimice pot fi dăunătoare în timpul conducerii. Încercarea …