Promoveaza-te inteligent pentru mai multi clienti de video chat

Afaceristi

Cele mai multe site-uri de video chat arata membrilor lor care modele sunt noi, asa ca vei avea oameni in camera ta pentru a verifica noul model. Pe parcursul acestei perioade, trebuie sa faci tot posibilul pentru a transforma acei oameni curiosi in membri fideli. Urmand sfaturile de mai jos, te va ajuta.

  • Stabileste un program! Inainte de a incepe chiar primul spectacol, decide asupra programului si a timpului pe care vrei sa il petreci pe camera. Acest aspect va inlesni lucrurile pentru cei ce vor sa te gaseasca stiind ca urmeaza sa intri. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pentru a fi un model de top. Atunci cand membrii tai platitori fideli stiu ca tu vei fi online, ei vor fi online mai mult ca probabil, deci tu vei petrece mai mult din timpul tau de video chat in privat in loc de free chat.
  • Foloseste Twitter. Atunci cand esti la inceput, cauta pe Twitter conturile modelelor populare. Apoi incepe sa urmaresti followerii lor de gen masculin. Nu mai mult de 40 in 8 ore. Desi Twitter te lasa sa urmaresti 1000 de persoane zilnic, ia-o incet si constant. Cativa dintre ei te vor urmari inapoi, deci in cateva zile, ar trebui sa ai un potential mare de clienti pentru a te promova. De exemplu, atunci cand esti online, trimite un tweet! Posteaza modificari de status, fotografii, promotii, si/sau discounturi. Doar nu exagera.
  • Pe contul Twitter asigura-te ca ai o imagine de ta, care va incuraja oamenii sa te viziteze pe camera. De asemenea, portalul studiovideochat.net ne spune ca e bine sa postezi cu regularitate. Nu ai nevoie sa fii pe Twitter toata ziua, dar trei-patru tweet-uri pe zi vor asigura ca apari in feeds.
  • Arata-ti personalitatea in postarile tale. Ar trebui sa postezi cand esti online, dar daca tu faci doar asta, oamenii vor simti ca vrei doar sa te vinzi. Posteaza fotografii personale, ce faci in timpul zilei, ce iti place etc.
  • Promoveaza profilul tau. Poti face acest lucru pe Twitter sau alta retea de socializare. Adauga un link al site-ului tau in profil. In acest mod, cand adaugi oameni si ei vin sa te vada, poate vor da click. Foloseste Bitly pentru a scurta linkurile si pentru a cosmetiza aparentele.
  • Creaza-ti propriul site despre tine si activitatile pe webcam. De asemenea asigura-te ca nu incluzi informatii personale care vor permite oamenilor sa te gaseasca. Asigura-te ca domeniul este privat, astfel incat oamenii sa nu poata afla informatiile. Un site bine-facut iti poate aduce mai mult trafic de la Google si alte motoare de cautare. Iti permite de asemenea sa ai inca un loc unde poti interactiona cu potentialii clienti si cu cei fideli.
  • Fa-ti o pagina de Facebook pentru fani. Doar evita sa il sincronizezi cu cel real. Pe pagina de Facebook, tu poti interactiona cu oamenii, transformandu-i in membri fideli. Tu poti de asemenea sa iti promovezi timpii online sau cand intri pe camera in mod neprogramat.
  • Utilizeaza toate functiile site-urilor de video chat. Unele au fan cluburi, care iti ofera mai multe metode de a face bani. Altele te lasa sa vinzi fotografii si clipuri video. Profita de toate aceste lucruri si promoveaza-le in retelele tale sociale.

Munca pe cont propriu iti poate aduce chiar mai multi bani decat munca la un studio, insa trebuie sa respecti cateva reguli simple si sa te promovezi eficient.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Afaceristi
7 Provocari cu care se confrunta firmele nou infiintate in ziua de azi

Reglementare si conformitate Pe masura ce pietele si tehnologiile se schimba, regulile si reglementarile se schimba. In functie de sectorul dumneavoastra, poate avea mult mai mult sens sa aduceti un consultant care sa va ajute cu aceste domenii, mai degraba decat sa incercati sa intelegeti singur complexitatile – si sa …

Afaceristi
Strategii importante pentru afacerile service-urilor de reparatii frigidere

In orice afacere exista mai multi factori importanti pentru a promova succesul acesteia, in primul rand fiind calitatea produsului. Dar daca produsul nu se face remarcat in ochii utilizatorului, nu poti obtine clienti. De asemenea exista o competitie vasta in industria reparatiilor de frigidere. Cum utilizezi cea mai buna strategie …

Afaceristi
Cat de utile sunt erbicidatoarele pentru cineva care detine recolte

O mare parte dintre cei care detin recolte cunosc faptul ca trebuie sa le ingrijeasca sa nu apara daunatori care sa le compromita in vreun fel sau altul. Este importanta ingrijirea recoltei pentru ca aceasta sa fie cat mai bogata. O modalitate eficienta de a tine departe astfel de daunatori …