Motive pentru care unii oamenii decid sa isi faca tatuaje

Suflet de om

Ai vazut vreodata pe cineva cu un tatuaj imens pe mana si te-ai intrebat involuntar care este motivul pentru care oamenii isi fac tatuaje?

Tatuajele au partea lor neinteleasa. De la a fi interzis in multe medii de lucru, la a fi considerat inacceptabil din punct de vedere social in multe parti ale lumii, istoria si scopul lor variaza in functie de purtator. Sunt o adevarata piesa de arta individuala. Arunca o privire la diferitele motive pentru care oamenii se tatueaza si iti vei schimba parerea despre ei!

1. Sa se identifice – Majoritatea oamenilor aleg sa viziteze un salon de tatuaje Ploiesti pentru a marca un aspect semnificativ al vietii lor. Acest lucru se poate face cu un simbol de tatuaj zodiacal simplu, dar simbolic, sau un design mai detaliat bazat pe un film sau pe un personaj preferat sau orice alta piesa semnificativa pentru ei. Daca urmezi calea de a avea un tatuaj cu sens, va trebui sa dedici ceva timp ideilor de design cu mult inainte de a obtine unul. Priveste lucrurile repetate de care esti atras sau la care te raportezi si incepe de acolo pentru a te inspira.

2. Pentru a-i onora pe cei dragi – De la tatuaje militare la portrete de familie, multi oameni isi onoreaza familia si pe cei dragi cu ajutorul unui tatuaj. Tatuajele negre si gri sunt cele mai populare in acest sens. Le poti aduce un omagiu celor pe care ii iubesti, inclusiv cu ajutorul unor versuri. Poti chiar sa le copiezi scrisul de mana si sa il transformi intr-un tatuaj de tip script. Stiai ca cenusa ramasitelor unui defunct poate fi turnata in cerneala pentru tatuaj si apoi introdusa in piele? Culturile antice au purtat mult timp ramasitele celor dragi prin cerneala corporala.

3. Pentru stil – Tatuajele sunt, de asemenea, preferate pentru a face o declaratie de moda. Daca vrei sa iti exprimi propriul stil, orice forma de arta corporala te poate ajuta. De la mainile tatuate complet de o doamna pentru a surprinde stilul pin-up, pana la un amestec eclectic de tatuaje portrete negre si gri, tatuarea corpului este o modalitate de a-ti defini propriul stil.

4. Pentru profit – Desi nu este cel mai comun motiv pentru a-si face un tatuaj, unii oameni isi vand corpurile pentru un spatiu publicitar de prim rang. E binecunoscut faptul ca un cazino online a platit unei femei 15.000 USD pentru a-si tatua sigla cazinoului pe frunte. Aceste tipuri de tatuaje, desi sunt profitabile, sunt, de asemenea, cele mai predispuse sa se termine cu regret. Gandeste-te de doua ori inainte de a-ti vinde corpul cuiva!

5. Diverse alte motive  – Un alt motiv pentru care oamenii aleg tatuajele este acela de a acoperi tesutul cicatricial, cum ar fi optarea pentru un tatuaj la san dupa mastectomie. Acest lucru este valabil si pentru o deformare sau un handicap permanent. De exemplu, cineva isi poate pierde bratul in urma unui atac si decide sa-si tatueze forma unui cap de rechin pe membrul ramas. Adaugand o doza de umor unei circumstante nefericite, aceste tipuri de tatuaje se pot dovedi a fi vindecatoare, mai ales atunci cand ajuta la imbunatatirea aspectului corpului si la cresterea increderii de sine. Desi motivele pentru care oamenii se tatueaza sunt multe, rezultatul final este intotdeauna acelasi, tatuajul este permanent!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Suflet de om
Cateva cuvinte despre Turcia istorica

Turcia face parte din topul celor mai vizitate tari din lume, cu un turism foarte bine elaborat si cu o infrastrucura perfecta pentru turistii dornici de a vizita aceasta tara. Cultura si traditiile s-au pastrat datorita localnicilor, de aceea este una dintre cele mai vizitate tari din lume. Turcia este …

Suflet de om
De ce ai nevoie pentru a realiza un masaj erotic (aproape) perfect

Cauti o noua metoda de a te reconecta cu iubitul tau? Incerca un masaj erotic perfect plin de senzualitate. De prea multe ori, cuplurile trec mult prea repede peste preludiu, ceea ce inseamna ca neglijeaza aproape 80 la suta din corpul celuilalt. O sesiune de masaj erotic perfect incurajeaza iubitii …

Cracovia
Suflet de om
5 Motive pentru un sejur in Cracovia

Cine s-ar fi gandit sa viziteze Cracovia in urma cu 10 ani? In doar cativa ani, acest far cultural al Poloniei s-a plasat pe un loc deloc de neglijat pe harta turistica europeana. Putem spune despre Cracovia ca este cel mai frumos oras din Polonia. Cracovia reprezinta orasul ideal pentru …