Model de videochat – O meserie provocatoare

Nu putine sunt anunturile si mesajele in care se anunta ca se fac angajari pentru job-ul de model de videochat si multe dintre aceste mesaje raman fara raspuns… Chiar daca este o meserie perfect legala, extrem de bine remunerata scepticismul specific romanilor, impiedica multe tinere sa experimenteze si sa de bucure de o activitate provocatoare.

Slujba de model de videocat vine cu numeroase avantaje dar si cu numeroase provocari, odata ce indraznesti sa pasesti in acesta lume. Daca esti una dintre amatoarele care vrea sa guste aceasta experienta inedita, ZumZumStudio.com iti prezinta care sunt aspectele pe care trebuie sa le cunosti despre videochat.

Videochatul NU este prostitutie!

Este important sa cunosti de la inceput ca activitatea de model de videochat presupune comunicare, deci farmecul personal, increderea, jovialitatea si puterea de convingere sunt calitatile pe care trebuie sa le ai ca model de videochat.

Trebuie mentionat ca in anumite studiouri de videochat nuditatea face parte din fisa postului, insa sunt si numeroase studiouri care lasa la alegerea modelului daca discutiile purtate cu clientii implica sau nu nuditate. Daca esti o persoana deschisa si indrazneata te pot bucura de conversatii cu adevarat interesante, care iti pot rotunji generos veniturile.

O meserie sigura reglementata prin lege

Trebuie sa stii de la inceput ca activitatea de videochat este perfect legala si este reglementata prin lege, deci in calitate de model intr-un astfel de studio vei plati taxe catre stat asemeni altor persoane care lucreaza in celelalte domenii.

Ce este drept activitatea dubioasa desfasurata de unii indivizi, mediatizata pe numeroase canale de televiziune, strica imaginea meseriei de model de videochat. Este totusi important ca atunci cand doresti sa colaborezi cu un studiu sa fi atenta la notorietatea studioului si seriozitatea angajatorilor.

Un job cu satisfactii financiare majore

Modele care se implica cu adevarat in aceasta activitate au si incasari pe masura! Multe dintre colaboratoarele cu experienta ajunga sa castiga pana la cateva zeci de mii de euro lunar. Ca model incepator este important de mentionat ca incasarile nu sunt atat de mari, insa sunt generoase si iti permit sa te bucuri de independenta financiara, dar si de numeroase “maruntisuri” pe care cu siguranta nu ti le poti permite avand un alt post de debutant.

Multe studiouri vidochat profesionale, ofera angajatelor pe langa remuneratii importante si pachete atractive, care sa creasca motivatia. Astfel pot beneficia de vacante gratuite, pachete de infrumusetare, traning de pregatire si chiar oportunitatea de a realiza operatii estetice.

O experienta provocatoare

Trebuie mentionat ca in activitatea de videochat vei lua legatura cu multe persoane placute, insa vei fi contactata si de oameni dificili si vei avea parte de situatii delicate, mai putin agreabile. Este important sa iti pastrezi taria de caracter pentru a face fata tocmai acelor momente. In fapt activitatea de videochat necesita spirit intuitiv, personalitate puternica, creativitate si o doza e nebunie.

Un alt aspect de care trebuie sa ti seama este legat de prejudecatile de care te vei lovi…si cu siguranta te vei lovi de atitudinea rautacioasa si discriminatoria a romanilor “virtuosi”. Insa este bine sa fi constienta de faptul ca niciodata nu esti singura!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Afaceristi
Cum ar trebui sa aleg o locatie pentru investitia mea in regim hotelier?

Alegerea locatiei potrivite pentru a inchiria in regim hotelier este extrem de importanta. Cand cautati o proprietate, aceleasi criterii pe care le-ati folosi pentru o inchiriere pe termen lung nu functioneaza intotdeauna. Destinatiile din afara zonelor metropolitane devin din ce in ce mai populare in aceste zile. In plus, proprietatile …

Afaceristi
Cum sa va cresteti numarul de clienti pentru cabinetul de psihologie

Promovati-va local O modalitate excelenta de a obtine mai multa expunere pentru afacerea dvs. de psiholog este de a urmari oportunitati de marketing local. De exemplu, probabil aveti emisiuni radio locale care abordeaza probleme din domeniul psihologiei, relatiilor, bunastarii emotionale. Oferiti-va voluntar spre a fi oaspete pentru a ajuta ascultatorii …

Afaceristi
Marketing pentru firme de inchirieri auto – 4 Sfaturi utile

Intrucat realitatea concurentei continua sa devina din ce in ce mai coplesitoare, este recomandat sa iei in considerare diferitele optiuni pe care le ai pentru a-ti promova afacerea cu masini de inchiriat catre publicul tau tinta. In ziua de azi, companiile cheltuiesc sume importante pentru servicii de promovare, insa acestea …