Functiile pe care le poate avea un filtru de apa in procesul de filtrare

Pentru casa

Filtrele de apa au fost supuse unor schimbari majore de-a lungul ultimilor zece ani. In timp ce unele filtre multifunctionale au ramas populare pe piata, numarul filtrelor cu functii precise este in crestere. Deoarece nu se poate sti dinainte ce tip de substante contamineaza sursa de apa, este important sa alegi un filtru care ofera avantaje multiple.

O prima functie importanta in procesul de filtrare este retinerea de sedimente. Prin aceasta functie sunt eliminate cele mai poluante substante din apa. Aceste filtre sunt realizate dintr-o substanta cu densitate crescuta si eficienta in inlaturarea impuritatilor mari, dar fara riscul de a provoca defectiuni filtrului de apa. Acest filtru protejeaza restul filtrelor care absorb microparticulele chimice si care nu sunt intotdeauna la fel de rezistente ca cel pentru sedimente.

Filtrele de carbon sunt proiectate sa absoarba materia organica din apa, precum si numeroase metale grele. Acest lucru se realizeaza prin intermediul carbonului activ. Carbonul imbunatateste gustul si aspectul apei trecute prin filtru si indeparteaza mirosul neplacut.

Una dintre cele mai apreciate functii a filtrelor este functia de dedurizare a apei. Dedurizatoarele sunt utile mai ales in locuinte, deoarece ajuta la imbunatatirea sanatatii pielii. Numeroase afectiuni ale pielii sunt cauzate de lipsa de hidratare in urma consumului de apa dura.

O schimbare unica survenita in industria filtrelor de apa este disponibilitatea cumparatorilor de a utiliza filtre separate  cu intrebuintari specifice, in locul filtrelor multifunctionale.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru casa
3 Situatii cand un service TV va poate fi de ajutor

Burn-in Acest lucru este adesea cunoscut sub numele de burn-in pe ecran, desi aceasta definitie nu este pe deplin precisa. Burn-in-ul ecranului este o problema mai grava care implica degradarea permanenta a ecranului si are loc prin pastrarea unei imagini statice pe ecran pentru o lunga perioada de timp. Pastrarea …

Pentru casa
Apa sub masina de spalat vase? Iata cateva posibile motive

1. Aliniere gresita Una dintre cele mai bune modalitati de a evita scurgerile unei masini de spalat vase este sa va asigurati ca unitatea este nivelata. Cand este nealiniat, este posibil ca apa sa se adune sub masina de spalat vase. De asemenea, puteti pune lamele sub masina de spalat …

Pentru casa
Cele mai comune defectiuni ale aparatelor casnice

Frigidere Daca aveti un frigider cu un distribuitor de gheata sau de apa, probabil va place sa va primiti apa proaspata, rece si gheata la cerere – dar probabil nu sunteti atat de incantati sa aflati ca distribuitorul dvs. de apa si gheata are cele mai multe sanse sa se …