Functiile pe care le poate avea un filtru de apa in procesul de filtrare

Pentru casa

Filtrele de apa au fost supuse unor schimbari majore de-a lungul ultimilor zece ani. In timp ce unele filtre multifunctionale au ramas populare pe piata, numarul filtrelor cu functii precise este in crestere. Deoarece nu se poate sti dinainte ce tip de substante contamineaza sursa de apa, este important sa alegi un filtru care ofera avantaje multiple.

O prima functie importanta in procesul de filtrare este retinerea de sedimente. Prin aceasta functie sunt eliminate cele mai poluante substante din apa. Aceste filtre sunt realizate dintr-o substanta cu densitate crescuta si eficienta in inlaturarea impuritatilor mari, dar fara riscul de a provoca defectiuni filtrului de apa. Acest filtru protejeaza restul filtrelor care absorb microparticulele chimice si care nu sunt intotdeauna la fel de rezistente ca cel pentru sedimente.

Filtrele de carbon sunt proiectate sa absoarba materia organica din apa, precum si numeroase metale grele. Acest lucru se realizeaza prin intermediul carbonului activ. Carbonul imbunatateste gustul si aspectul apei trecute prin filtru si indeparteaza mirosul neplacut.

Una dintre cele mai apreciate functii a filtrelor este functia de dedurizare a apei. Dedurizatoarele sunt utile mai ales in locuinte, deoarece ajuta la imbunatatirea sanatatii pielii. Numeroase afectiuni ale pielii sunt cauzate de lipsa de hidratare in urma consumului de apa dura.

O schimbare unica survenita in industria filtrelor de apa este disponibilitatea cumparatorilor de a utiliza filtre separate  cu intrebuintari specifice, in locul filtrelor multifunctionale.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru casa
Cele mai comune defectiuni ale aparatelor casnice

Frigidere Daca aveti un frigider cu un distribuitor de gheata sau de apa, probabil va place sa va primiti apa proaspata, rece si gheata la cerere – dar probabil nu sunteti atat de incantati sa aflati ca distribuitorul dvs. de apa si gheata are cele mai multe sanse sa se …

Pentru casa
6 motive bune pentru a apela la un electrician

Deoarece multi dintre noi avem o cunoastere incredibil de limitata a unei instalatii electrice si a modului in care functioneaza electricitatea, este posibil sa nu intelegem si sa nu apreciem pe deplin cand si de ce este important sa solicitam serviciile unui electrician pentru a efectua reparatii electrice, si pentru …

Pentru casa
Cum alegem aparatul de aer conditionat

Vara deosebit de torida de anul trecut a facut ca discutiile despre efectele negative ale aparatelor de aer conditionat sa nu mai fie la fel de relevante ca in trecut. Din cauza caniculei prelungite, care nu facea doar imposibila deplasarea pe afara in timpul pranzului, aerul din incaperi devenea aproape …