Functiile pe care le poate avea un filtru de apa in procesul de filtrare

Pentru casa

Filtrele de apa au fost supuse unor schimbari majore de-a lungul ultimilor zece ani. In timp ce unele filtre multifunctionale au ramas populare pe piata, numarul filtrelor cu functii precise este in crestere. Deoarece nu se poate sti dinainte ce tip de substante contamineaza sursa de apa, este important sa alegi un filtru care ofera avantaje multiple.

O prima functie importanta in procesul de filtrare este retinerea de sedimente. Prin aceasta functie sunt eliminate cele mai poluante substante din apa. Aceste filtre sunt realizate dintr-o substanta cu densitate crescuta si eficienta in inlaturarea impuritatilor mari, dar fara riscul de a provoca defectiuni filtrului de apa. Acest filtru protejeaza restul filtrelor care absorb microparticulele chimice si care nu sunt intotdeauna la fel de rezistente ca cel pentru sedimente.

Filtrele de carbon sunt proiectate sa absoarba materia organica din apa, precum si numeroase metale grele. Acest lucru se realizeaza prin intermediul carbonului activ. Carbonul imbunatateste gustul si aspectul apei trecute prin filtru si indeparteaza mirosul neplacut.

Una dintre cele mai apreciate functii a filtrelor este functia de dedurizare a apei. Dedurizatoarele sunt utile mai ales in locuinte, deoarece ajuta la imbunatatirea sanatatii pielii. Numeroase afectiuni ale pielii sunt cauzate de lipsa de hidratare in urma consumului de apa dura.

O schimbare unica survenita in industria filtrelor de apa este disponibilitatea cumparatorilor de a utiliza filtre separate  cu intrebuintari specifice, in locul filtrelor multifunctionale.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru casa
Evaluarea autorizata a unui bun imobil

Problema principala in a evalua bunurile imobile e dificultatea de a gasi informatii credibile. Penuria de resurse financiare a ultimului an a alterat piata precum şi comportamentul actorilor in domeniul imobiliar. Piata a devenit a cumparatorilor, la randul lor acestia sunt cu mult mai putini. Actualele tendinte sunt determinate de …

Pentru casa
La ce este util un certificat energetic?

Ca si proprietar de casa sau de afacere, ultimul lucru la care va ganditi cand vreti sa vindeti sau sa va inchiriati proprietatea este un certificat energetic. Dupa toate aspectele la care trebuie sa va ganditi (agenti imobiliari, contracte de inchiriere, chirii si multe altele), chiar e nevoie sa va …

Pentru casa
Vrei sa faci un proiect de casa?

  Va recomand sa vizitati pagina pagina de unde a fost preluat, unde puteti gasi si un articol excelent: http://www.octavian-ungureanu.ro/proiecte-case/infographic-arhitect-proiect-de-casa/.

404 - Not found | We searched the space, but we could not find the page you are looking for.