Fara emotii la noul service auto

Mereu informat

Nimanui nu-i place sa riste atunci cand isi duce masina la reparat. In acest scop, am adunat cateva sfaturi care sa elimine emotiile cand alegeti un nou furnizor pentru reparatiia sau mentenanta masinii:

Cereti referinte

Specialistii le recomanda proprietarilor de automobile sa ceara referinte inainte de a incerca un service auto la care nu au mai fost niciodata. Puteti incerca sa discutati cu fosti clienti pentru a afla cat sunt de multumiti de service si de standardele de calitate de acolo. Cea mai usoara metoda de a gasi fosti clienti este sa cautati pe pagina de Facebook a atelierului (daca exista una).

Citit review-uri online

Internetul a schimbat pentru totdeauna modul in care oamenii aleg servicii si produse, si aici putem include si serviciile de reparatii auto. Inainte sa alegeti un funizor din aceasta industrie, asigurati-va ca verificati pe Internet recenzii de la fosti clienti. Cele mai populare locuri pentru astfel de activitati sunt Google My Business, Facebook, precum si diverse site-uri si directoare de profil. Evident, un service auto cu numeroase recenzii pozitive este de preferat.

Incredere si locatie convenabila

Nu e totuna sa beneficiati de un serviciu grozav sau sa fiti dezamagit complet de serviciul de relatii cu clientii atunci cand aveti nevoie de ajutor. Ceea ce este absolute necesar este un nivel inalt de incredere in toate aspectele legate de reparatia si mentenanta automobilului cand alegeti furnizorul. Adica aveti nevoie de niste specialisti care isi sustin munca prin garantia oferita si relatii cu publicul excelente. De asemenea, nu ar strica ca atelierul sa fie aproape de locuinta sau locul Dvs de munca.

Comparati preturile

Cand aveti de-a face cu reparatii auto care costa mult, e bine sa comparati ofertele de pret de la diferite service-uri. E ceva perfect normal sa sunati in mai multe locuri sis a-I intrebati cat costa manopera si piesele, precum si ce garantii sunt oferite.

Gasiti un service auto specializat in marca automobilului

Indiferent ca detineti un Renault, un Audi, sau un Mercedes, e logic sa cautati un atelier care este specializat in marca respectiva. Astfel de locatii au de obicei echipament, educatie si experienta speciala pentru automobilul Dvs. Acest aspect este de o importanta deosebita mai ales cand e vorba de reparatii capitale – de exemplu la motor sau cutia de viteze.

Aflati partile bune, dar si pe cele rele

Daca veti duce automobilul la dealerul de unde l-ati achizitionat, e posibil sa va bucurati de unele avantaje – precum garantie la manopera, relatii cu clientii de calitate mai mare, atelier curat si bine echipat, piese de schimb de calitate superioara si tehnicieni bine calificati. Cu toate acestea, majoritatea dealerilor au preturi mult mai mari comparate cu service-urile auto indepemdente.

In concluzie…

Atelierele auto de pe piata sunt diferite cand vine vorba de preturi, calitate si garantii, asa ca asigurati-va ca faceti un studiu temeinic inainte de a va decide – e nevoie de cineva pe care va puteti baza pt reparatii si mentenanta. E indicat sa aveti ceva mai multe optiuni, astfel incat sa aveti de unde alege data vitoare cand automobilul Dvs se strica si are nevoie de tehnicienii unui service auto.

 

 

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mereu informat
Chiar este reciclarea metalelor importanta pentru viitor?

Apa imbuteliata, sticle reciclate, pungi reutilizabile etc. Este cu adevarat importanta reciclarea metalului pentru viitor? Exista tone de produse noi care sunt introduse in fiecare an pentru a ajuta la o problema centrala: deficitul. Este exact ceea ce credem cu totii ca este. Lucrurile se epuizeaza, iar asta include si …

Mereu informat
Semne de avertizare ca ar fi timpul pentru un nou telefon mobil

A venit timpul sa faceti o schimbare? Smartphone-urile reprezinta o investitie uriasa, asa ca majoritatea oamenilor doresc sa stea cu ele cat mai mult timp posibil. De fapt, cercetarile efectuate arata ca utilizatorii de smartphone-uri asteapta acum aproape trei ani inainte de a-si inlocui telefoanele. Desi asta poate fi o …

Mereu informat
Verificari care va pot feri de un automobil second hand care nu merita cumparat

Culoarea fumului de esapament Porniti motorul si mergeti in spatele masinii. Un fum mic la pornirea unui motor nu este de obicei nimic grav, dar urmariti esapamentul timp de cateva minute, deoarece este un semn clar al unei probleme, daca persista: Fumul albastru inseamna ca motorul arde ulei. Asta inseamna …