Evitati aceste articole atunci cand cumparati mobila second hand

Pentru casa

Cumpararea mobilierului folosit este adesea o aventura, rezultand piese vintage unice care ofera interes, stil si drama unui spatiu din casa Dvs. Cu toate acestea, exista momente in care cel mai bine este sa stati departe pentru a evita remuscarile cumparatorului.

Cel mai important lucru pe care il puteti face inainte de a cumpara mobila second hand este sa o inspectati cu atentie pentru a gasi indicii care sa va spuna daca acea piesa de mobilier este utilizabila si merita cumparata sau nu. Returnarea articolului probabil nu va fi posibila – majoritatea mobilelor uzate sunt vandute ca atare si fara nicio garantie.

O buna practica pentru cumpararea mobilierului, nou sau uzat, este sa il masurati intotdeauna, precum si spatiul din casa pentru a va asigura ca nu exista surprize urate, sfatuiesc cei de la www.mobila-la-comanda.ro. Este important sa iubiti in totalitate acea piesa de mobilier folosit, sau sa stiti exact ce este necesar sa faci pentru a o imbunatati inainte de a o aduce acasa si, uneori, cel mai bine este sa evitati sa o cumparati cu totul.

Peste ce sa sariti

In loc sa parcurgeti pasii pentru a va asigura ca urmatoarele piese de mobila second hand sau obiecte de uz casnic sunt acceptabile, trebuie doar sa le evitati din start a va salva de dureri si batai de cap:

Saltele folosite: Uneori, mobilierul folosit poate fi daunator pentru sanatatea dumneavoastra. Aici se includ saltelele uzate, care sunt practic un mare NU, mai ales atunci cand vanzatorul este necunoscut. In special, nu cumparati niciodata o saltea pentru patut second-hand pentru un copil dintr-o vanzare in garaj sau o piata de vechituri. O saltea murdara, urat mirositoare sau patata este un articol obligatoriu de evitat, indiferent cat de mic ar fi pretul. Este imposibil sa stiti ce s-a acumulat intr-o saltea, impreuna cu pericolele asociate sanatatii, cum ar fi mucegaiul, acarienii de praf si ganganiile din pat.

Mobilier tapitat foarte uzat: In general, este mai bine sa stati departe de mobila second hand tapitata care a fost intens folosit. Buloanele de pe un scaun sau de pe o canapea sunt suficiente pentru a spune ca va fi inconfortabil sa stati pe ea. Pernele sunt de asemenea dificil de reparat. In timp ce o tapiterie uzata poate fi inlocuita, poate costa mult sa o faci profesional. Verificati si rama canapelei – cu exceptia cazului in care este o piesa de mobilier vintage cu linii superbe sau un obiect antic, este mai bine sa nu-l cumparati.

Mobila care miroase: Poate fi dificil sa scapi orice mobilier de mirosuri neplacute. Atat tapiteria, cat si produsele cu carcasa pot absorbi mirosurile din multe surse diferite, cum ar fi fumul din focuri, tigari, animale de companie, mirosuri de gatit sau urina. Restul camerei poate ajunge sa miroasa la fel.

Mobilier la preturi ridicate: Nu cumparati mobila second hand care costa mai mult decat merita. Acesta poate fi cazul in care eticheta de pret nu reflecta starea piesei, si poate costa si mai multi bani si timp pentru a-i face reparatii majore. Uneori, un vanzator ar putea sa denatureze mobilierul si sa ceara un pret care nu este corect pentru conditia sau tipul lui. De exemplu, de multe ori orice mobilier vechi este numit antic, dar pentru a fi cu adevarat antic, mobilierul trebuie sa aiba o vechime de peste 100 de ani (desi aceasta regula s-a estompat recent oarecum).

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru casa
3 Situatii cand un service TV va poate fi de ajutor

Burn-in Acest lucru este adesea cunoscut sub numele de burn-in pe ecran, desi aceasta definitie nu este pe deplin precisa. Burn-in-ul ecranului este o problema mai grava care implica degradarea permanenta a ecranului si are loc prin pastrarea unei imagini statice pe ecran pentru o lunga perioada de timp. Pastrarea …

Pentru casa
Apa sub masina de spalat vase? Iata cateva posibile motive

1. Aliniere gresita Una dintre cele mai bune modalitati de a evita scurgerile unei masini de spalat vase este sa va asigurati ca unitatea este nivelata. Cand este nealiniat, este posibil ca apa sa se adune sub masina de spalat vase. De asemenea, puteti pune lamele sub masina de spalat …

Pentru casa
Cele mai comune defectiuni ale aparatelor casnice

Frigidere Daca aveti un frigider cu un distribuitor de gheata sau de apa, probabil va place sa va primiti apa proaspata, rece si gheata la cerere – dar probabil nu sunteti atat de incantati sa aflati ca distribuitorul dvs. de apa si gheata are cele mai multe sanse sa se …