Cum sa va cresteti numarul de clienti pentru cabinetul de psihologie

Afaceristi

Promovati-va local

O modalitate excelenta de a obtine mai multa expunere pentru afacerea dvs. de psiholog este de a urmari oportunitati de marketing local. De exemplu, probabil aveti emisiuni radio locale care abordeaza probleme din domeniul psihologiei, relatiilor, bunastarii emotionale. Oferiti-va voluntar spre a fi oaspete pentru a ajuta ascultatorii postului cu informatii utile, si in acest proces sa inteleaga mai multe detalii despre ceea ce oferiti.

Multe ziare locale au o sectiune de articole, care este o alta oportunitate pentru dvs. de a straluci. Oferiti-va voluntar pentru a scrie articole spre a ajuta editorii sa isi largeasca acoperirea. Acest lucru va va demonstra de asemenea expertiza, si va va spori expunerea, ajutand in acelasi timp oamenii sa invete despre psihologie. Este un instrument de marketing care aduce castiguri oentru toaqte cele 3 parti implicate.

Mesageria directa este un alt instrument care va poate ajuta sa atrageti clienti potentiali pentru un psiholog Alba Iulia. Este, de asemenea, un instrument eficient pentru a ramane in contact cu persoanele de contact.

Relationati direct cu oamenii

Deoarece multi dintre clientii dvs. pentru psihoterapie sunt probabil locali, puteti relationa cu ei personal. Oportunitatile abunda, inclusiv:

  • Voluntariat in comunitatea dvs.: aflati unde isi petrec timpul voluntar cei mai buni clienti. Ar putea fi o organizatie de servicii sau o asociatie profesionala locala. Explorati ideea de a deveni sponsor al echipelor de copii.
  • Participarea la intalniri locale: Alaturati-va organizatiilor, cum ar fi camera dvs. de comert locala si dezvoltati activ relatii cu oameni care va pot ajuta sa va dezvoltati afacerea.
  • Vorbitul la intalniri pe subiecte din domeniu: Liderii organizatiilor sunt adesea incantati cand cineva se ofera voluntar pentru a vorbi la o intalnire a personalului.

Inregistrati-va pe platformele online

Exista multe opinii despre lucrul prin intermediul platformelor online precum Monicaridzi.ro. Unii psihologi considera ca acestea nu sunt o sursa fiabila de munca, si ca preturile obtinute prin aceasta metoda sunt prea mici. Alti profesionisti au creat o lista scurta de platforme serioase, si considera ca un tarif mai mic este un compromis rezonabil, deoarece pot obtine clienti fara a cheltui bugetul propriu de marketing.

Obtineti recomandari

Recomandarile sunt o sursa remarcabila de clienti potentiali pentru sedinte de psihoterapie. Atunci cand un client satisfacut existent va recomanda altcuiva, efortul pe care trebuie sa-l depuneti pentru a transforma acest client potential in client este mult redus.

Este intotdeauna o idee buna sa va orientati o parte din eforturile dvs. de marketing catre dezvoltarea relatiilor cu persoane care pot influenta decizia altora de a va angaja. Obisnuiti-va sa cereti recomandari tuturor clientilor dvs. – in special celor cu putere mare de influenta.

Concluzii

Construirea unei afaceri de cabinet psihologic este la fel ca si construirea oricarui alt tip de afacere – este nevoie de munca grea si marketing inteligent. Dezvoltati un brand care va diferentiaza de concurenta dvs., si apoi ramaneti la un plan de marketing eficient. Recompensa va fi o afacere infloritoare cu care va puteti mandri. .

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Afaceristi
Cum ar trebui sa aleg o locatie pentru investitia mea in regim hotelier?

Alegerea locatiei potrivite pentru a inchiria in regim hotelier este extrem de importanta. Cand cautati o proprietate, aceleasi criterii pe care le-ati folosi pentru o inchiriere pe termen lung nu functioneaza intotdeauna. Destinatiile din afara zonelor metropolitane devin din ce in ce mai populare in aceste zile. In plus, proprietatile …

Afaceristi
Marketing pentru firme de inchirieri auto – 4 Sfaturi utile

Intrucat realitatea concurentei continua sa devina din ce in ce mai coplesitoare, este recomandat sa iei in considerare diferitele optiuni pe care le ai pentru a-ti promova afacerea cu masini de inchiriat catre publicul tau tinta. In ziua de azi, companiile cheltuiesc sume importante pentru servicii de promovare, insa acestea …

Afaceristi
Cum poti beneficia de cel mai avantajos schimb valutar?

Indiferent de valuta in care esti platit, in multe momente vei avea nevoie de bani in alta valuta si vei urmari sa obtii un curs de schimb avantajos. Astfel, cele mai multe persoane isi bun mereu intrebarea “Unde pot beneficia de cel mai bun schimb valutar?”. In cadrul acestui articol …