Cum sa gasesti un dentist bun – 8 Factori de luat in considerare

Mens sana in corpore sano

1. Personalul

Sunt angajatii cabinetului relaxati atunci cand discuta cu tine si cu dentistul? Intreaba-i de cat timp lucreaza acolo si ce anume le place la acea clinica/cabinet.

De regula, cei din personalul stomatologic doresc sa isi gaseasca un dentist bun pentru care sa lucreze. Daca toti angajatii unui cabinet sunt acolo de mai putin de un an… acesta nu este un semn bun.

Ce anume le place la munca lor? Daca vei pune intrebarile corecte si vei asculta cu atentie, este usor sa iti dai seama daca le place cu adevarat si au incredere in angajatorul lor, sau doar folosesc acele raspunsuri pentru a te impresiona.

2. Dentistul

Este el sau ea o persoana comunicativa? Te intreaba despre scopurile si prioritatile tale? Te asculta? Iti ofera alternative? Iti ofera exemple? Furnizeaza explicatii clare? Este o persoana rabdatoare si compatimitoare? Este implicat in organizatii sociale? Doneaza timp si materiale pentru ajutorarea comunitatii? Tine pasul cu tehnologia si schimbarile in domeniul stomatologic?

3. Intarzieri?

Deoarece viata nu este intotdeauna previzibila, fiecare cabinet ramane uneori in urma, dar ar trebui sa te feresti daca esti nevoit sa astepti pentru mult timp la fiecare vizita. Este foarte probabil sa nu ai parte de cele mai bune servicii daca medicul stomatolog sau asistentul sunt intotdeauna in intarziere ori se grabesc.

Sau la cealalta extrema…

Esti singurul client din cabinet de fiecare data cand te duci. Un flux constant de client ce par multumiti de serviciile primite sunt un semn bun.

4. Tehnologie moderna

Multe s-au schimbat in stomatologie si este important sa alegi un dentist ce tine pasul cu ultimele inovatii in domeniu.

Camere intra orale, coroane ceramice, lasere dentare invisalign, raze-x digitale sunt cateva din ultimele trenduri in stomatologie.

5. O atingere blanda

Dentistii si asistentii pot fi blanzi daca incearca. Vizita ta nu poate fi in totalitate lipsita de durere, dar fiecare efort ar trebui facut pentru a te tine informat si cat mai relaxat posibil.

Daca esti putin nervos, roaga-i sa iti puna la indemana elemente de distragere a atentiei suplimentare, cum ar fi i-Poduri, filme, perne sau oxid de azot, pentru a face vizita mai confortabila.

6. Atmosfera

Atmosfera seteaza tonul cabinetului si te poate face sa te simti relaxat ori stresat. Un cabinet stomatologic ar trebui sa fie curat, prietenos si profesionist.

Priveste in jur si ia aminte la conditiile cabinetului. Nu trebuie sa fie extravagant, dar trebuie sa fie curat, confortabil si sa nu fie aglomerat. Din fericire, cineva care iti zambeste te poate face sa te simti binevenit.

7. Preturile

Cel mai scump dentist din oras nu este neaparat cel mai bun. Nici cel mai ieftin. Verifica preturile si vezi cine iti accepta asigurarea medicala. Nu uita sa intrebi daca se afla in reteaua ta.

8. Multe schimbari de personal

Daca intotdeauna apar fete noi, ai grija. Dar nu face confuzie intre crestere si o rata mare de inlocuire de personal. Este un semn bun daca apar fete noi atata timp cat cele familiare sunt inca acolo. Inseamna ca oamenii sunt tratati bine si afacerea infloreste.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mens sana in corpore sano
Tipuri de sisteme de tratare a apei

Urmatoarele sunt diferite tipuri de sisteme de imbunatatire a calitatii apei, care pot sau nu sa se aplice problemelor pe care le intampinati referitor la apa potabila. Observati care sunt optiunile pe care le aveti la dispozitia dumneavoastra pentru a deveni profesionist in imbunatatirea calitatii apei: Filtrarea carbonului Distilarea Demineralizarea …

404 - Not found | We searched the space, but we could not find the page you are looking for.