Creativitatea ca hobby

Creativitatea ca hobby
Dialog intern

Ai un hobby? O pasiune care sa te relaxeze atunci cand intri in blocaj si te simti pierduta? Sunt persoane care picteaza, isi astern visele si sentimentele in culori creand lucruri minunate. Alti deseneaza in creion sau in carbune, nu ai nevoie de talent doar de suflet si de curajul de a te lasa sa te exprimi liber… tu si personalitatea ta.

Daca vrei canta, asculta muzica, danseaza! Citeste, gateste, creaza in bucatarie e un domeniu vast in care poti combina arome, gusturi, culori, combina retete, fi originala. Foloseste-te de pasiunea ta pe post de terapie, dezvolta-ti creativitatea prin exercitiu, practicand pasiunea ta, asa o dezvolti si o desavarsesti si cu ajutorul ei iti vindeci si sufletul, iti regasesti valoarea si forta din tine.

Si tu ai capacitati creative ca oricare alta persoana. Crede in tine si in fortele tale. Eu, am ca hobby hainele, nu shopping-ul, confectionarea lor, mi-am creat o intreaga garderoba, care imi exprima o latura a personalitatii mele.

Cititul, o alta pasiune nebuna… calatoriile… sportul…

Atunci cand creez un lucru nou, sunt absorbita complet de ceea ce fac, pun tot ce am mai bun … suflet, imaginatie, dragoste, ingrediente pe care le ai si tu, trebuie doar sa le aduni la un loc si sa le dai voie sa se manifeste, o sa vezi ce lucruri minunate poti sa faci. Actul de creatie e in sine un moment in care te rupi de tot ce te inconjoara si cel mai usor mod de a gasi solutii la problemele ce te framanta.

Creaza, rupe-te de monotonia de zi cu zi, adu-ti o pata de culoare in viata ta, fi constienta de capacitatea ta creatoare. Constientizeaza-ti valoarea prin puterea ta creatoare. Gaseste-ti propria ta forma de relaxare, modul in care iti incarci bateriile cu energie, terapia proprie. Ce lucruri minunate creezi tu?

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dialog intern
Reset..continuarea

Ai dezamăgit oameni care şi-au pus vise în visul tău, care credeau că dacă tu ai reuşit vor reuşi şi ei. I-ai dezamăgit, ai distrus şi alte vise pe lângă al tău. Acum eşti singur, ţi-e frică să vorbeşti şi să dai ochii cu aceşti oameni, ţi-e frică că îţi …

Reset
Dialog intern
Reset..si start din nou

Sunt momente în viaţă când îţi doreşti nespus de mult ceva. Nu ştii dacă asta este cel mai avantajos pentru tine, dar îţi doreşti atât de mult încât nu mai vezi nimic pe lângă, decât acel ceva. Vorbeşti despre asta cu toţi cei pe care îi întâlneşti, mănânci gândindu-te la …

Dialog intern
Politicienii romani fac sex an(u)al cu Statul de Drept

Intr-o tara care se indreapta cu repeziciune spre o noua Turcie din punct de vedere al conducerii, politicienii romani aflati la putere (de parca daca ar fi opozitia ar fi ceva diferit) se pare ca au realizat ca pot sa faca orice ii taie capul, ca nu mai e nimeni …