Contabilitate externalizata – Cheia succesului?

Profesionisti la lucru
Afaceristi

Posibil ca sunteti cu totii de acord ca cei dintai cinci ani ai afacerilor sunt foarte dificil de trecut. Daca afacerea reuseste totusi sa supravietuiasca primii cinci ani, nu mai exista atunci indoieli ca, in timp, aceasta va deveni una de succes. Majoritatea persoanelor isi lichideaza afacerea in primii 5 ani de la aparitie fie din cauza fondurilor lipsa, fie in absenta unui bun management al afacerii. In majoritatea situatiilor, managerii nu au o experienta in asta si nu cunosc cum sa directioneze banii si energia lor pe directia potrivita. Lucrul acesta a introdus in scena firmele mici de contabilitate.

Acestea au avut o crestere spectaculoasa mai ales in ultimul timp. Motivul este acela ca entitatile de afaceri cele noi ori cele ce inregistreaza constant pierderi prefera sa externalizeze serviciul acesta, iar o mica firma va ajuta la gestionarea fondurilor intr-un mod mult mai eficient.

Companiile acestea recruteaza doar personal bine calificat, foarte bine pregatit ca sa poata ajuta cat mai bine firmele ce vor apela la serviciile sale. Angajatii sunt, in cele mai multe cazuri, experti contabili, lucru ce face astfel ca serviciile acestora sa fie mult mai bune dar, mai ales, de mare incredere. Serviciul lor e sa fie siguri ca vor duce afacerea pe un nivel superior, devenind una de succes. Profesionistii acestia va ajuta la a pastra in ordine toate inregistrarile de afaceri, dar si cartea contabila ca si recordurile de vanzari, ba chiar sa scadeti cheltuielile, reusind sa faceti mai multe economii.

Externalizarea acestor servicii de contabilitate va ajuta firma sa economiseasca si unele dintre costurile cu angajatii. De asemenea, se poate investi mai mult in celelalte departamente, cele considerate a fi mai importante. Nu are importanta cat sunteti de dedicat in ceea ce lucrati, daca eforturile pe care le faceti nu sunt indreptate spre zonele-cheie ale business-ului, totul este degeaba. Fara o alta opinie, una profesionista, toata lumea e de acord ca domeniul contabilitatii e cel mai important factor al unei afaceri, iar el are nevoie de o atentie speciala precum si de o asistenta de profesie.

Daca doriti sa va gasiti o mica firma de contabilitate, optiunea cea mai facila este sa cautati una pe Internet, acolo unde veti gasi o multitudine de firme. Puteti astfel sa alegeti 3, 4 dintre acestea, preferabil situate undeva in zona dumneavoastra de activitate, si apoi le puteti compara ca sa alegeti una. Daca e posibil, bine ar fi sa incercati gasirea unei liste a clientilor firmelor respective si sa aflati direct parerile lor cu privire la ele. Daca ei par satisfacuti, atunci puteti sa alegeti aceeasi firma care sa se ocupe de contabilitatea companiei dumneavoastra.

Dar mai inainte ca sa alegeti una dintre firme, sa aveti grija mare daca ei sunt sinceri ori sunt dispusi ca sa se dedice, trup si suflet, afacerii dumneavoastra. De asemenea, asigurati-va ca datele firmei dumneavoastra vor ramane perfect confidentiale, intrucat toate datele de reala valoare sunt acum in mainile lor, printre care numele cumparatorilor ori ale furnizorilor.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Afaceristi
Cum ar trebui sa aleg o locatie pentru investitia mea in regim hotelier?

Alegerea locatiei potrivite pentru a inchiria in regim hotelier este extrem de importanta. Cand cautati o proprietate, aceleasi criterii pe care le-ati folosi pentru o inchiriere pe termen lung nu functioneaza intotdeauna. Destinatiile din afara zonelor metropolitane devin din ce in ce mai populare in aceste zile. In plus, proprietatile …

Afaceristi
Cum sa va cresteti numarul de clienti pentru cabinetul de psihologie

Promovati-va local O modalitate excelenta de a obtine mai multa expunere pentru afacerea dvs. de psiholog este de a urmari oportunitati de marketing local. De exemplu, probabil aveti emisiuni radio locale care abordeaza probleme din domeniul psihologiei, relatiilor, bunastarii emotionale. Oferiti-va voluntar spre a fi oaspete pentru a ajuta ascultatorii …

Afaceristi
Marketing pentru firme de inchirieri auto – 4 Sfaturi utile

Intrucat realitatea concurentei continua sa devina din ce in ce mai coplesitoare, este recomandat sa iei in considerare diferitele optiuni pe care le ai pentru a-ti promova afacerea cu masini de inchiriat catre publicul tau tinta. In ziua de azi, companiile cheltuiesc sume importante pentru servicii de promovare, insa acestea …