Apa sub masina de spalat vase? Iata cateva posibile motive

Pentru casa

1. Aliniere gresita

Una dintre cele mai bune modalitati de a evita scurgerile unei masini de spalat vase este sa va asigurati ca unitatea este nivelata. Cand este nealiniat, este posibil ca apa sa se adune sub masina de spalat vase. De asemenea, puteti pune lamele sub masina de spalat vase si puteti masura din nou alinierea.

Odata ce reglati totul si nivelati perfect masina de spalat vase, aceasta va functiona din nou fara probleme. Daca va este greu sa o nivelati, consultati-va cu un tehnician sau urmariti un videoclip online pentru a vedea cum se face. Nu uitati sa deconectati intotdeauna masina de la curent inainte de a efectua orice fel de reparatii — apa si electricitatea nu se inteleg bine!

2. Folosirea unui detergent gresit

Nu trebuie sa folositi niciodata sapun obisnuit de vase in masina de spalat vase – acesta va spuma prea mult, ceea ce poate duce la scurgeri, mentioneaza platforma online reparatii-masinidespalat.net. Achizitionati numai detergenti care sunt destinati special masinilor de spalat vase. Chiar si clatirea vaselor cu sapun obisnuit de vase inainte de a le trece prin masina poate duce la scurgeri.

Daca doriti sa evitati prea multa spuma si presiune asupra garniturii usii, nu introduceti sapun de vase obisnuit in masina. Cautati detergenti pentru masina de spalat vase care sunt fie lichizi, fie in capsule cu pulbere. Ambele tipuri functioneaza usor si sunt concepute pentru a pastra apa si sapunul in interiorul unitatii dvs., in loc sa se stranga dedesubt si pe podea.

3. Prea multa incarcatura

Inca va intrebati: „De ce curg masinile de spalat vase?”. Este posibil ca unitatea dvs. sa ia mai multa apa decat ar trebui, ceea ce face ca acesta sa nu se scurga corespunzator. Acest lucru poate duce la scurgerea apei din masina de spalat vase si pe podea.

De asemenea, ati putea avea probleme cu scurgerea in sine sau supapa plutitoare poate nu se etanseaza corect. Totul depinde de tipul de masina de spalat vase pe care o aveti, motiv pentru care ar trebui sa va consultati intotdeauna manualul de utilizare sau site-ul web al producatorului. Acolo veti gasi informatii mai specifice despre sistemul de drenaj al unitatii dvs. si despre ce ar putea cauza umplerea excesiva cu apa.

Remedierea problemei odata pentru totdeauna

A avea un aparat defect poate fi intr-adevar ceva suparator, mai ales cand nu sunteti sigur care este problema reala. Reparatia unei masini de spalat vase care are scurgeri nu se afla aproape in fruntea listei de lucruri preferate de facut, dar problemele pot fi tratate pur si simplu odata ce identificati mai intai problema. Speram ca veti economisi mult timp si bani in angajarea unui serviciu profesional de reparatii cu informatiile din acest articol.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru casa
3 Situatii cand un service TV va poate fi de ajutor

Burn-in Acest lucru este adesea cunoscut sub numele de burn-in pe ecran, desi aceasta definitie nu este pe deplin precisa. Burn-in-ul ecranului este o problema mai grava care implica degradarea permanenta a ecranului si are loc prin pastrarea unei imagini statice pe ecran pentru o lunga perioada de timp. Pastrarea …

Pentru casa
Cele mai comune defectiuni ale aparatelor casnice

Frigidere Daca aveti un frigider cu un distribuitor de gheata sau de apa, probabil va place sa va primiti apa proaspata, rece si gheata la cerere – dar probabil nu sunteti atat de incantati sa aflati ca distribuitorul dvs. de apa si gheata are cele mai multe sanse sa se …

Pentru casa
Evitati aceste articole atunci cand cumparati mobila second hand

Cumpararea mobilierului folosit este adesea o aventura, rezultand piese vintage unice care ofera interes, stil si drama unui spatiu din casa Dvs. Cu toate acestea, exista momente in care cel mai bine este sa stati departe pentru a evita remuscarile cumparatorului. Cel mai important lucru pe care il puteti face …