7 Provocari cu care se confrunta firmele nou infiintate in ziua de azi

Reglementare si conformitate

Pe masura ce pietele si tehnologiile se schimba, regulile si reglementarile se schimba. In functie de sectorul dumneavoastra, poate avea mult mai mult sens sa aduceti un consultant care sa va ajute cu aceste domenii, mai degraba decat sa incercati sa intelegeti singur complexitatile – si sa riscati amenzi sau ceva mai dur pentru neconformitate.

Competente si recrutarea talentului potrivit

Din nou, o afacere mica sau mijlocie ar putea sa nu aiba nevoie de resurse umane cu norma intreaga sau de personal care sa se ocupe de recrutare, dar in perioadele de crestere majora, gasirea oamenilor potriviti si dezvoltarea abilitatilor si competentelor potrivite este cheia unui viitor durabil. Angajarea unui consultant cu expertiza pentru a gasi exact lucratorii de care aveti nevoie ar fi o investitie inteleapta, sunt de opinie cei de la www.infiintari-firme-srl.ro.

Tehnologie

Pe masura ce tehnologiile se schimba practic cu viteza luminii, companiile trebuie sa inoveze sau sau vor ramane in urma – dar multi CEO si-au inceput cariera si afacerile inainte ca multe dintre aceste tehnologii sa existe chiar! Consultantii pot fi esentiali pentru integrarea noilor tehnologii, in special mobile, dezvoltarea aplicatiilor si cloud computing.

Date explozive

Generatia bunicului cu siguranta nu a trebuit sa se ocupe de terabyti de date sau sa-si faca griji cu privire la ce sa faca cu acestea. 90% din datele lumii au fost create in ultimii doi ani si gestionarea, pastrarea in siguranta si extragerea de informatii din cantitatile din ce in ce mai mari de date pe care le produce compania dumneavoastra trebuie sa fie in mainile unui profesionist calificat care va poate ajuta sa obtineti cea mai mare rentabilitate din aceste date.

Serviciu clienti

Intr-o lume a satisfactiei instantanee, clientii asteapta un serviciu instantaneu pentru clienti – si la fel de repede pot accesa site-ul web pentru a-si impartasi nemultumirea legat de un serviciu mai putin satisfacator. Consultantii de infiintari firme pot gasi modalitati de imbunatatire a serviciului pentru clienti si il pot adapta secolului 21.

Mentinerea reputatiei

Intr-un mod similar, deoarece clientii isi pot exprima orice nemultumire mult mai public si mai tare decat oricand, companiile trebuie sa-si monitorizeze si sa isi mentina reputatia online. Si, desi este o sarcina importanta, este cea mai potrivita pentru o terta parte care poate monitoriza si intermedia pastrand o anumita distanta.

Sa stiti cand sa faceti schimbarea

Sunteti antreprenor timpuriu sau ati intrat tarziu la joc? Consultantii ii pot ajuta pe CEO sa stabileasca cand sa accepte schimbarea si cand sa ramana pe calea pe care se afla. Nu tot ce e nou este mai bun, dar evitarea oricarei schimbari risca sa va faca sa deveniti invechit. O opinie profesionala din exterior poate face diferenta in aceste decizii.

Traim intr-o era a schimbarilor constante pentru viitorul previzibil: schimbarea este noul normal. Pregatirea si acceptarea acestei schimbari prin investitii in sfaturile potrivite este cel mai bun mod de a face fata acestor provocari.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Afaceristi
Cum poti beneficia de cel mai avantajos schimb valutar?

Indiferent de valuta in care esti platit, in multe momente vei avea nevoie de bani in alta valuta si vei urmari sa obtii un curs de schimb avantajos. Astfel, cele mai multe persoane isi bun mereu intrebarea “Unde pot beneficia de cel mai bun schimb valutar?”. In cadrul acestui articol …

Afaceristi
1
5 Pasi spre mai multi clienti pentru un contabil

Oferiti servicii complementare clientilor dvs. existenti De multe ori va puteti creste afacerea de contabil oferind servicii suplimentare clientilor pe care ii deserviti deja. Daca va folosesc concurentii pentru serviciile pe care le oferiti si dvs., explicati de ce firma dvs. ii poate servi mai bine. Dar alege-va momentul potrivit …

Afaceristi
1
6 moduri de a va promova afacerea de traduceri

Marketingul afacerii dvs. de traduceri legalizate este la fel ca marketingul oricarei alte activitati. Ceea ce inseamna de fapt este sa va asigurati ca oamenii stiu despre produsul sau serviciul pe care il oferiti si apoi sa va asigurati ca au o experienta pozitiva cu acel produs sau serviciu. In …