6 motive bune pentru a apela la un electrician

Pentru casa

Deoarece multi dintre noi avem o cunoastere incredibil de limitata a unei instalatii electrice si a modului in care functioneaza electricitatea, este posibil sa nu intelegem si sa nu apreciem pe deplin cand si de ce este important sa solicitam serviciile unui electrician pentru a efectua reparatii electrice, si pentru a asigura siguranta caselor noastre sau a locurilor de munca.

Cu exceptia caselor construite foarte recent, este mai mult decat probabil ca sistemul electric al casei dumneavoastra sa beneficieze de o anumita atentie sub forma de modernizare si reparatii. Siguranta electrica a locuintelor creste ca urmare a noilor coduri electrice si, prin urmare, este important sa fiti la curent cu aceste modificari.

De asemenea, platforma online www.electrician-autorizat.net ne aminteste ca, odata cu dependenta noastra crescuta de tehnologie, cererea noastra de putere creste simultan.Deci, ce fel de „simptome” electrice indica faptul ca ar trebui chemat un electrician?

  1. Daca descoperiti ca intrerupatoarele electrice se declanseaza frecvent sau sigurantele dumneavoastra se ard des, ar trebui apelat un electrician. Nu este o rezolvare sa inlocuiti in mod repetat sigurantele si sa resetati intrerupatoarele, deoarece sistemul dumneavoastra va continua sa atraga mai mult curent decat este capabil sa alimenteze in siguranta. Ambele situatii pot indica, de asemenea, ca exista o problema si un potential pericol la un circuit sau la mai multe.
  2. Daca observati ca luminile dvs. palpaie si / sau se estompeaza in mod neasteptat atunci cand sunt utilizate anumite aparate, ar fi o idee buna sa solicitati serviciile electrice ale unui electrician calificat, cu experienta si competenta. Sunt multe aparate care functioneaza cu un motor si consuma cantitati excesive de curent electric, si acestea trebuie sa aiba propriile circuite dedicate.
  3. Punctele de alimentare si placile de alimentare supraincarcate solicita enorm sistemele electrice din numeroase case si locuri de munca. De fapt, astfel de aranjamente pot forta sistemul electric sa functioneze cu mult peste capacitatea la care este proiectat, iar un electrician poate crea circuite si prize suplimentare pentru a va face spatiile mai sigure.
  4. Chiar si astazi, un numar surprinzator de case au cabluri electrice care ruleaza sub covoare si de-a lungul plintei. Daca acesta este cazul in casa dumneavoastra, exista un risc electric semnificativ si sunt necesare mai multe prize de curent. Sunati un electrician si cereti-i sa instaleze prize suplimentare pentru a imbunatati nu numai aspectul, ci si pentru a spori siguranta casei dumneavoastra.
  5. Daca aveti inca puncte de alimentare mai vechi in casa dumneavoastra, cu siguranta trebuie sa sunati si sa angajati un electrician. Aceasta situatie poate indica faptul ca sistemul electric al casei dumneavoastra nu este complet si suficient de impamantat si acest lucru poate insemna ulterior ca locuinta dumneavoastra nu este in siguranta.
  6. Comutatoarele, punctele de alimentare si orice alte suprafete ale sistemului electric care sunt calde la atingere si orice comutatoare sau prize care degaja un soc electric mic (sau mai mare) pot fi un indiciu ca, in cel mai bun caz, exista o solicitare excesiva pe circuit sau, eventual, ceva mult mai rau. Unele case mai vechi au inca cabluri din aluminiu, ceea ce inseamna ca este necesar sa verificati in mod constant cablurile electrice ale casei dumneavoastra, dar suprafetele calde sau cele care provoaca socuri ar trebui intotdeauna sa fie verificate de un electrician.
No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru casa
Cele mai comune defectiuni ale aparatelor casnice

Frigidere Daca aveti un frigider cu un distribuitor de gheata sau de apa, probabil va place sa va primiti apa proaspata, rece si gheata la cerere – dar probabil nu sunteti atat de incantati sa aflati ca distribuitorul dvs. de apa si gheata are cele mai multe sanse sa se …

Pentru casa
Cum alegem aparatul de aer conditionat

Vara deosebit de torida de anul trecut a facut ca discutiile despre efectele negative ale aparatelor de aer conditionat sa nu mai fie la fel de relevante ca in trecut. Din cauza caniculei prelungite, care nu facea doar imposibila deplasarea pe afara in timpul pranzului, aerul din incaperi devenea aproape …

Pentru casa
Evaluarea autorizata a unui bun imobil

Problema principala in a evalua bunurile imobile e dificultatea de a gasi informatii credibile. Penuria de resurse financiare a ultimului an a alterat piata precum şi comportamentul actorilor in domeniul imobiliar. Piata a devenit a cumparatorilor, la randul lor acestia sunt cu mult mai putini. Actualele tendinte sunt determinate de …