6 moduri de a va promova afacerea de traduceri

Afaceristi
1

Marketingul afacerii dvs. de traduceri legalizate este la fel ca marketingul oricarei alte activitati. Ceea ce inseamna de fapt este sa va asigurati ca oamenii stiu despre produsul sau serviciul pe care il oferiti si apoi sa va asigurati ca au o experienta pozitiva cu acel produs sau serviciu.

In calitate de traducator, oferiti oamenilor un serviciu si un produs. Oferiti un serviciu prin traducerea materialelor lor intr-o alta limba si oferiti si un produs, deoarece ceea ce le dati inapoi este ceva ce ati creat in esenta (se intampla doar sa reflecte ceea ce v-au dat, desi intr-o alta limba).

Deci, cum ar trebui sa faceti ca oamenii sa stie despre afacerea dvs.? Ei bine, iata sase pasi pentru promovarea afacerii dvs. de traduceri legalizate:

  1. Spuneti tuturor celor pe care ii cunoasteti ca sunteti traducator. Nimeni nu va sti vreodata daca nu deschideti niciodata gura sa spuneti ceva despre asta. Asigurati-va ca, atunci cand spuneti oamenilor, aveti incredere in abilitatile dvs. Comportati-va ca si cum faceti asta de mult timp, si oamenii vor avea mai multa incredere in dvs. cu munca lor, constata cei de la www.etraduceri.net.
  2. Contactati afaceri locale si instiintati-le de serviciile dvs. Exista o multime de companii locale care s-ar putea folosi de servicii de traduceri legalizate din cand in cand. Aceste afaceri nu se ocupa adesea de traducatori si, astfel, cand vine momentul in care au nevoie de unul, merg la agenda telefonica sau gasesc pe cineva pe care cunosc. Fiti acea persoana pe care o cunosc.
  3. Fiti activ online. OK, stiati ca urmeaza si asta. Daca nu puteti gasi suficienta munca in zona dvs. locala, poate fi necesar sa extindeti operatiunile. Conectati-va online, creati un site web si informati oamenii ca sunteti acolo. Acest articol nu vorbeste despre activitatea online, dar exista o multime de articole scrise care va pot ajuta in acest sens.
  4. Cereti vechilor clienti sa va recomande mai departe. Daca ati facut o treaba buna pentru un client si au fost multumiti de munca dvs., incercati sa-l contactati din nou fie pentru mai multa munca, fie pentru numele cuiva care ar putea avea nevoie de o traducere. Oamenii sunt dispusi sa va recomande altora atat timp cat ati fost profesionist cu ei.
  5. Creati-va un card de vizita. Acest lucru merge impreuna cu primele doua sfaturi. Puteti spune oamenilor pana le cad urechile despre noua dvs. afacere de traduceri legalizate, dar cand va veni timpul sa gaseasca un traducator, vor fi uitat cine le spunea despre activitatea lor de traducere. Avand intotdeauna cartea dvs. de vizita la dvs., puteti oferi ceva concret oamenilor, iar acestia vor avea la care sa se intoarca mai tarziu.
  6. Nu va opriti. O multime de traducatori ar putea face cativa pasi descrisi mai sus, obtine un proiect de traducere si apoi s-ar putea opri din a-si mai face reclama. In calitate de traducator, ar trebui sa va petreceti o parte din timp in fiecare zi promovand afacerea dvs. de traducere. In momentul in care nu mai faceti acest lucru este momentul in care incepeti sa pierdeti contractele de traducere. Mai bine sa petreceti cateva minute in fiecare zi de marketing decat sa incercati sa recuperati la fiecare doua saptamani.

Stimulati financiar pe cei care va trimit clienti. Cumparati lead-uri de la site-uri de profil. Inscrieti-va pe platforme care apar deja in prima pagina si au parte de trafic. etc

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Afaceristi
Cum ar trebui sa aleg o locatie pentru investitia mea in regim hotelier?

Alegerea locatiei potrivite pentru a inchiria in regim hotelier este extrem de importanta. Cand cautati o proprietate, aceleasi criterii pe care le-ati folosi pentru o inchiriere pe termen lung nu functioneaza intotdeauna. Destinatiile din afara zonelor metropolitane devin din ce in ce mai populare in aceste zile. In plus, proprietatile …

Afaceristi
Cum sa va cresteti numarul de clienti pentru cabinetul de psihologie

Promovati-va local O modalitate excelenta de a obtine mai multa expunere pentru afacerea dvs. de psiholog este de a urmari oportunitati de marketing local. De exemplu, probabil aveti emisiuni radio locale care abordeaza probleme din domeniul psihologiei, relatiilor, bunastarii emotionale. Oferiti-va voluntar spre a fi oaspete pentru a ajuta ascultatorii …

Afaceristi
Marketing pentru firme de inchirieri auto – 4 Sfaturi utile

Intrucat realitatea concurentei continua sa devina din ce in ce mai coplesitoare, este recomandat sa iei in considerare diferitele optiuni pe care le ai pentru a-ti promova afacerea cu masini de inchiriat catre publicul tau tinta. In ziua de azi, companiile cheltuiesc sume importante pentru servicii de promovare, insa acestea …