6 Avantaje ale angajarii unui serviciu autorizat de traduceri

Mereu informat

Profesionisti care fac parte din retele profesionale

Traducatorii profesionisti colaboreaza cu alti traducatori. Uneori acestia colaboreaza si cu agentii, insa majoritatea traducatorilor profesionisti au o retea de colegi de incredere cu care colaboreaza sau la care pot apela. Ce impact are acest lucru asupra dumneavoastra? Inseamna ca liber profesionistul cu care colaborati va poate recomanda un coleg, daca proiectul este in afara ariei sale de expertiza. Traducatorii profesionisti colaboreaza intre ei. Acest lucru inseamna ca proiectele pe termen lung, sau cele in desfasurare sunt acoperite atunci cand un traducator nu este disponibil.

Rezultate furnizate la timp

Un traducator profesionist poate estima durata unei lucrari pe baza experientei. Va poate oferi un termen de livrare, si va puteti planifica in consecinta. Cand colaborati cu cineva fara experienta sau care nu este de meserie, probabil va dura mai mult timp. Probabil vor avea nevoie de mai mult timp pentru nelamuriri si intrebari. Atunci cand folositi servicii profesionale de traduceri, stiti exact ce primiti si cand.

Termeni si conditii clare

Traducatorii liber profesionisti isi conduc propria afacere. Asta inseamna ca au propriile termene si conditii. Acestea acopera termene de plata, livrare, tipul de text, drepturi de autor, confidentialitate si altele. Un furnizor de servicii profesioniste de traduceri va mentiona termenii si conditiile in cotatia pe care v-o ofera. In acest fel, stiti exact ceea ce primiti.

Transparenta in toate etapele

Tot legat de termenii si conditiile scrise, este chestiunea transparentei. Traducatorii profesionisti ofera cotatii scrise clientilor. Acestea enumera detalii importante precum numele si tipul proiectului, anvergura sa, pretul, formatul si data livrarii. Clientul accepta cotatia si termenii si conditiile inainte de inceperea proiectului. In acest fel, toata lumea este multumita si nu exista neintelegeri, remarca site-ul www.smart-traduceri.ro.

Confidentialitate

S-ar putea ca textele de care firma dumneavoastra are nevoie sa fie sensibile din punct de vedere comercial, sau sa fie nevoie ca ele sa ramana confidentiale. Folosirea serviciului de traducere Google nu asigura confidentialitatea informatiilor. Conditiile de utilizare a serviciului de traduceri Google sunt mai permisive cu informatiile dumneavoastra decat ati putea realiza.

Acelasi lucru este valabil pentru un traducator care nu este profesionist si care nu se supune unui cod de conduita. Parte a codului de conduita se refera la mentinerea confidentialitatii informatiilor clientului. Furnizorul de servicii de traducere profesionale va mentiona probabil confidentialitatea in termenii si conditiile lor. Acest lucru este extrem de important pentru materiale sensibile din punct de vedere comercial.

Consecventa

Lingvistii instruiti sunt de asemenea instruiti in asigurarea consecventei in textul dumneavoastra. Traducatorii profesionisti folosesc adesea programe software de traducere pentru a-i ajuta in acest sens, in special pentru texte lungi. Acest lucru este important daca veti reutiliza si recicla textele in diverse moduri. Nu doriti ca greseli stanjenitoare sa aiba un impact negativ asupra imaginii marcii dumneavoastra.

Cand folositi traducatori profesionisti, stiti exact ceea ce primiti, si stiti ca invoiala este una buna.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mereu informat
Cum ajuta folia auto la protejarea tapiteriei din piele a vehiculelor?

Ati facut cumparat vreodata un vehicul second hand de lux, iar masina de care v-ati indragostit v-a dezamagit rapid cand ati vazut felul in care soarele a deteriorat interiorul din piele? Sau poate aveti un astfel de vehicul, si cautati o modalitate de a pastra interiorul din piele in aceeasi …

Mereu informat
Care e treaba cu regimul hotelier in Romania?

Un fenomen care s-a raspandit foarte mult  in ultima vreme in Romania este si foarte profitabil. Este vorba despre inchirierea de apartamente sau garsoniere in regim hotelier. Vorbim despre o afacere avantajoasa atat pentru proprietarii locuintelor, cat si pentru clienti. Statiunile si marile orase, precum Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, …

Mereu informat
Cum să vă protejați anvelopele împotriva resturilor de pe drumuri

Anvelopele bune nu sunt ieftine, deci este important să faceți tot ce puteți pentru a prelungi durata de viață a acestora. Deoarece anvelopele unui vehicul sunt primul punct de contact cu drumul, pericolele rutiere precum pietrele mici, gunoiul, resturile, sarea și substanțele chimice pot fi dăunătoare în timpul conducerii. Încercarea …