5 Pasi spre mai multi clienti pentru un contabil

Oferiti servicii complementare clientilor dvs. existenti

De multe ori va puteti creste afacerea de contabil oferind servicii suplimentare clientilor pe care ii deserviti deja. Daca va folosesc concurentii pentru serviciile pe care le oferiti si dvs., explicati de ce firma dvs. ii poate servi mai bine. Dar alege-va momentul potrivit si nu va grabiti. Organizati o intalnire speciala, o prezentare sau un atelier. Ganditi-va la cel mai potrivit mod.
Si nu vorbiti doar despre firma dvs. Care sunt beneficiile suplimentare pe care le puteti oferi clientului dvs. in contabilitate? Acestea ar putea fi:

 • beneficii de cost sau taxe
 • productivitate imbunatatita
 • date mai precise si mai fiabile
 • servicii mai bune
 • oameni mai inteligenti si mai experimentati.

Si daca clientii dvs. sunt deja bine serviti? Cautati oportunitati de a oferi servicii suplimentare partenerilor, prietenilor si colegilor lor.

Invatati cum sa va utilizati relatiile mai eficient

Evenimentele de retea sunt vitale daca invatati cum sa le valorificati la maximum. Chiar si in era digitala de astazi, evenimentele in persoana reprezinta oportunitati excelente pentru a intalni noi perspective. Inca este greu sa invingeti interactiunea fata in fata atunci cand este facuta bine. Evenimentele pentru crearea relatiilor sunt si mai eficiente pentru companiile de contabilitate care deservesc alte companii.

Este important sa fiti pregatit inainte de a participa la evenimente de networking. Aflati cat mai multe despre ceilalti participanti inainte de a participa. Este posibil sa obtineti in avans o lista de participanti. Ganditi-va la ce ar face un contabil bun cum sunteti Dvs pentru acesti potentiali clienti. Asigurati-va ca intalniti persoane cheie si asigurati-va ca mentineti contactul cu ele dupa aceea.

Deschideti usi facand afaceri cu oameni cu aceeasi mentalitate

Cand petreceti timp cu persoane cu aceeasi mentalitate, veti gasi oportunitati ocazionale de a impartasi povesti si relatii. Evenimentele, grupurile si activitatile netraditionale ofera oportunitati excelente de networking.

Participati la activitati sau hobby-uri care includ factorii de decizie in afaceri? Veti avea deja un punct de plecare pentru conversatie. Fie ca sunteti activ in proiecte comunitare, un grup de ciclism sau un club de golf, aceste interactiuni pot deveni relatii puternice cu clientii care au nevoie de un contabil.

Cautati afaceri care trateaza tehnologia la fel

Multe companii s-au mutat in cloud in ultimii ani. Nu este pur si simplu un moft sau un cuvant la moda. Daca firma dvs. de contabilitate este confortabila cu lucrul la distanta si daca colaborarea digitala cu clientii este a doua natura, sunteti deja bine plasat pentru a servi companii similare.

Profitati din plin de dragostea dvs. de tehnologie prin comercializarea serviciilor catre clientii potentiali potriviti. Invitati-i la conferinte de tehnologie si inovatie – ideal acolo unde veti fi si dvs. Trimiteti-le linkuri catre povesti si clipuri tehnologice noi, relevante si interesante. Impartasiti furnizorii de tehnologie pe care ii evaluati, cum ar fi:

 • furnizorii de servicii cloud;
 • firmele de securitate IT;
 • companii si agentii de design web;
 • magazine de dezvoltare si integrare;
 • furnizorii de servicii Internet si furnizorii de hosting;
 • revanzatori de hardware.

Nu trimiteti spam clientilor dvs. la nesfarsit. Mai bine putin si bun, decat mult si prost, sfatuiesc ce de la Contabil-Romania.ro. Un link inteligent va arata ca le intelegeti lumea.

Clientii noi pentru contabilitate nu sunt greu de gasit cand le intelegeti cu adevarat afacerea

Vanzarea serviciilor firmei dvs. si gasirea de noi clienti nu inseamna doar rezolvarea problemelor. Este vorba de idei autentice, empatie si intelegere. Daca intelegeti cu adevarat o afacere, le puteti vinde inainte ca acestea sa stie chiar problemele cu care se confrunta.

Utilizati pasii de mai sus pentru a gasi clienti noi si mai buni  care au nevoie de un contabil, si pentru a extrage mai multa valoare din cei existenti. Viata la firma dvs. va fi mai profitabila si mai placuta.

Sa ai un site cred ca e un pas normal in 2022. Cu toate acestea, o gramada de contabili nu au asa ceva, dar isi pun anunturi pe Olx si LaJumate. Sugereaza foarte mult profesionalism…

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Afaceristi
1
6 moduri de a va promova afacerea de traduceri

Marketingul afacerii dvs. de traduceri legalizate este la fel ca marketingul oricarei alte activitati. Ceea ce inseamna de fapt este sa va asigurati ca oamenii stiu despre produsul sau serviciul pe care il oferiti si apoi sa va asigurati ca au o experienta pozitiva cu acel produs sau serviciu. In …

Afaceristi
7 Provocari cu care se confrunta firmele nou infiintate in ziua de azi

Reglementare si conformitate Pe masura ce pietele si tehnologiile se schimba, regulile si reglementarile se schimba. In functie de sectorul dumneavoastra, poate avea mult mai mult sens sa aduceti un consultant care sa va ajute cu aceste domenii, mai degraba decat sa incercati sa intelegeti singur complexitatile – si sa …

Afaceristi
Ghidul amatorului pentru cumpararea unui teren

Cumpararea unui teren poate fi mult mai romantica decat cumpararea caramizilor si a mortarului. Va simtiti ca si cum ati dobandi propria dumneavoastra parte, oricat de mica ar fi, de pe Planeta Pamant. Si, desi exista cateva capcane, achizitionarea unui teren este, in general, mai simpla decat achizitionarea unei proprietati. …