3 Situatii cand un service TV va poate fi de ajutor

Pentru casa

Burn-in

Acest lucru este adesea cunoscut sub numele de burn-in pe ecran, desi aceasta definitie nu este pe deplin precisa. Burn-in-ul ecranului este o problema mai grava care implica degradarea permanenta a ecranului si are loc prin pastrarea unei imagini statice pe ecran pentru o lunga perioada de timp.

Pastrarea imaginii, desi frustranta, poate fi reparata relativ usor. Pastrarea imaginii apare atunci cand imaginea ramane pe ecran chiar si atunci cand schimbati canalul sau introduceti diferite suporturi media – aceasta tinde sa apara doar pentru cateva momente.

Este posibil sa puteti face ceva in acest sens, ajustand nivelurile de luminozitate si contrast de pe televizor si redand diferite tipuri de continut pentru a vedea daca problema dispare, sfatuiesc expertii de la o firma de reparare televizor. De asemenea, puteti activa functia Pixel Shift a televizorului; cand aceasta functie este activata, imaginile de pe ecran se misca putin pentru a varia pixelii utilizati. Pixel Shift este adesea inclus in setarile moderne si ar putea curata imaginea fantoma.

Ecran blurat

O alta problema obisnuita este cand imaginea afisata pe ecran pare sa fie neclara sau blurata. Detaliile mai mici tind sa se piarda, iar calitatea imaginii se vede slab, transformand foarte repede experienta dumneavoastra placuta in disconfort si stres.

Aceasta problema ar putea aparea daca semnalul primit este un standard digitalizat (480p), deoarece exista o discrepanta intre rezolutie si afisaj. De asemenea, merita remarcat faptul ca semnalul digital pe care il primeste televizorul dumneavoastra poate fi afectat si de conditiile meteorologice, astfel incat imaginea poate fi neclara si stralucitoare.

Cu toate acestea, vestea buna este ca, atunci cand se intampla acest lucru cu televizoarele moderne, exista sanse mari sa se poata rezolva, astfel incat sa va puteti bucura in continuare de televizorul dumneavoastra pentru o lunga perioada de timp.

Imagini sterse

Daca televizorul este pornit, dar imaginea este stearsa pe unele zone ale ecranului, va va fi dificil sa va bucurati de continut. S-ar putea sa incercati sa ignorati semnele asemanatoare petelor, dar nu puteti nega ca acest lucru va va afecta experienta. Spoturile decolorate nu sunt atat de rare si pot fi insotite de alte probleme grave, cum ar fi imaginea care devine neagra dupa ce ati pornit televizorul, informeaza acest website.

Ecranele decolorate se datoreaza probabil unui sistem de iluminare din spate defect, ceea ce inseamna ca va trebui sa reparati sau sa inlocuiti televizorul. In ziua de azi aveti la dispozitie o multime de televizoare OLED si 3D la preturi accesibile, asa ca aruncati o privire in magazinul Dvs preferat pentru a va alege un televizor nou-nout.

Cu toate acestea, uneori, poate fi dificil sa va dati seama daca televizorul dumneavoastra nu functioneaza corect sau daca problema cu imaginea este de la transmisie.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru casa
Apa sub masina de spalat vase? Iata cateva posibile motive

1. Aliniere gresita Una dintre cele mai bune modalitati de a evita scurgerile unei masini de spalat vase este sa va asigurati ca unitatea este nivelata. Cand este nealiniat, este posibil ca apa sa se adune sub masina de spalat vase. De asemenea, puteti pune lamele sub masina de spalat …

Pentru casa
Cele mai comune defectiuni ale aparatelor casnice

Frigidere Daca aveti un frigider cu un distribuitor de gheata sau de apa, probabil va place sa va primiti apa proaspata, rece si gheata la cerere – dar probabil nu sunteti atat de incantati sa aflati ca distribuitorul dvs. de apa si gheata are cele mai multe sanse sa se …

Pentru casa
Evitati aceste articole atunci cand cumparati mobila second hand

Cumpararea mobilierului folosit este adesea o aventura, rezultand piese vintage unice care ofera interes, stil si drama unui spatiu din casa Dvs. Cu toate acestea, exista momente in care cel mai bine este sa stati departe pentru a evita remuscarile cumparatorului. Cel mai important lucru pe care il puteti face …