10 motive pentru care sistemele cu inchidere electronica sunt mai bune decat cele mecanice pentru un dulap

Dulap metalic
Mereu informat

Sistemele de inchidere electronice costa putin mai mult decat cele mecanice, dar investitia suplimentara este una rentabila, din urmatoarele motive:

  1. Mai convenabil – Luand in considerare aspectul practic, majoritatea oamenilor ar prefera sa nu transporte o cheie de vestiare atunci cand se afla la un eveniment. Indiferent daca sunteti la orele de inot, la un festival sau in timpul programului de lucru, o cheie poate fi inconfortabila sau o ingrijorare in plus pe care oamenii o au in privinta pierderii.
  2. Fara chei pierdute – Oricine a avut de a face cu dulapuri metalice, stie cat de des se pot pierde sau fura cheile. Cu un cod usor de memorat, nu mai exista chei de pierdut. Folosind un sistem de carduri de acces, cardurile disparute sunt mult mai rapid, mai ieftin si mai usor de inlocuit decat confectionarea unei noi chei potrivite.
  3. Reducerea uzurii si a deteriorarii – Mecanismele fizice sunt supuse la uzura mult mai adesea decat cele electronice. Prin introducerea unui cod sau prin deplasarea unui card, nu va exista niciun mecanism sau cheie care sa fie uzate, indoite sau rupte.
  4. Administrare facila – in cazul unui sistem clasic, cineva trebuie sa aiba grija de chei, sa le pastreze, sa semneze pentru predarea/primirea acestora si sa le inlocuiasca atunci cand e cazul. Intr-un sistem de tip electronic veti lasa utilizatorii sa-si memoreze propriile coduri, reducand astfel timpul pierdut si costurile de personal aferente.
  5. O securitate sporita – Multe dulapuri mecanice pot fi blocate. Seifurile electronice dau de asemenea posibilitatea instalarii de alarme si sisteme antifurt.
  6. Venituri crescute – Daca scopul este de a castiga bani, veti dori un dulap electronic. Acesta  reduce cheltuielile generale.
  7. Impresioneaza clientii – Ar putea parea putin superficial, dar efectul conteaza. O camera plina cu dulapuri electronice poate fi mult mai impresionanta si mai moderna decat una plina de fisete mecanice traditionale.
  8. Flexibilitate sporita – dulapurile electronice sunt reconfigurate cu mult mai multa usurinta decat dulapurile mecanice. Sumele incasaea, codul pentru fiecare dispozitiv, perioada in care acesta ramane blocat sau deblocat, etc. sunt mult mai usor de modificat si testat.
  9. Monitorizare mai usoara – Este posibila instalarea unui sistem de monitorizare al incuietorilor electronice. Acest lucru va permite sa urmariti fisetele fara ca un membru al personalului sa fie in salile de schimbare a garderobei (aceasta poate fi o problema daca un membru al personalului are un sex diferit fata de cel din camera de schimb);
  10. O mai buna analiza – urmarind pas cu pas desfasurarea evenimentelor, puteti utiliza analiza pentru a va imbunatati serviciile. Ce dulapuri se folosesc cel mai mult? Cand acestea sunt folosite la capacitate maxima? Cum se compenseaza numarul dulapurilor cu numarul de persoane care folosesc camera? Aceste date va permit sa planificati utilizarea spatiului, preturile si cerintele viitoare.
No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mereu informat
Fara emotii la noul service auto

Nimanui nu-i place sa riste atunci cand isi duce masina la reparat. In acest scop, am adunat cateva sfaturi care sa elimine emotiile cand alegeti un nou furnizor pentru reparatiia sau mentenanta masinii: Cereti referinte Specialistii le recomanda proprietarilor de automobile sa ceara referinte inainte de a incerca un service …

Mereu informat
Două extensii utile pentru Feedly

Per ansamblu sunt mulțumit de Feedly, cu care l-am înlocuit pe răposatul Google Reader. Dar sunt vreo două extensii care-l pot face și mai bun. FullyFeedly încarcă tot conținut unui post, chiar dacă feed-ul este parțial. Nu o face automat, din păcate, trebuie să apeși un buton sau de două …

Mereu informat
Perfectionati-va stilul de conducere

Depasirea altor vehicule In conditii normale nu ar trebui sa depasiti alte vehicule decat pe partea dreapta. Dar exista patru exceptii de la aceasta regula: Daca vehiculul din fata dumneavoastra doreste sa schimbe directia de deplasare spre dreapta si semnalizeaza acest lucru, il puteti depasi in siguranta pe partea stanga …