Model de videochat – O meserie provocatoare

Nu putine sunt anunturile si mesajele in care se anunta ca se fac angajari pentru job-ul de model de videochat si multe dintre aceste mesaje raman fara raspuns… Chiar daca este o meserie perfect legala, extrem de bine remunerata scepticismul specific romanilor, impiedica multe tinere sa experimenteze si sa de bucure de o activitate provocatoare.

Slujba de model de videocat vine cu numeroase avantaje dar si cu numeroase provocari, odata ce indraznesti sa pasesti in acesta lume. Daca esti una dintre amatoarele care vrea sa guste aceasta experienta inedita, ZumZumStudio.com iti prezinta care sunt aspectele pe care trebuie sa le cunosti despre videochat.

Videochatul NU este prostitutie!

Este important sa cunosti de la inceput ca activitatea de model de videochat presupune comunicare, deci farmecul personal, increderea, jovialitatea si puterea de convingere sunt calitatile pe care trebuie sa le ai ca model de videochat.

Trebuie mentionat ca in anumite studiouri de videochat nuditatea face parte din fisa postului, insa sunt si numeroase studiouri care lasa la alegerea modelului daca discutiile purtate cu clientii implica sau nu nuditate. Daca esti o persoana deschisa si indrazneata te pot bucura de conversatii cu adevarat interesante, care iti pot rotunji generos veniturile.

O meserie sigura reglementata prin lege

Trebuie sa stii de la inceput ca activitatea de videochat este perfect legala si este reglementata prin lege, deci in calitate de model intr-un astfel de studio vei plati taxe catre stat asemeni altor persoane care lucreaza in celelalte domenii.

Ce este drept activitatea dubioasa desfasurata de unii indivizi, mediatizata pe numeroase canale de televiziune, strica imaginea meseriei de model de videochat. Este totusi important ca atunci cand doresti sa colaborezi cu un studiu sa fi atenta la notorietatea studioului si seriozitatea angajatorilor.

Un job cu satisfactii financiare majore

Modele care se implica cu adevarat in aceasta activitate au si incasari pe masura! Multe dintre colaboratoarele cu experienta ajunga sa castiga pana la cateva zeci de mii de euro lunar. Ca model incepator este important de mentionat ca incasarile nu sunt atat de mari, insa sunt generoase si iti permit sa te bucuri de independenta financiara, dar si de numeroase “maruntisuri” pe care cu siguranta nu ti le poti permite avand un alt post de debutant.

Multe studiouri vidochat profesionale, ofera angajatelor pe langa remuneratii importante si pachete atractive, care sa creasca motivatia. Astfel pot beneficia de vacante gratuite, pachete de infrumusetare, traning de pregatire si chiar oportunitatea de a realiza operatii estetice.

O experienta provocatoare

Trebuie mentionat ca in activitatea de videochat vei lua legatura cu multe persoane placute, insa vei fi contactata si de oameni dificili si vei avea parte de situatii delicate, mai putin agreabile. Este important sa iti pastrezi taria de caracter pentru a face fata tocmai acelor momente. In fapt activitatea de videochat necesita spirit intuitiv, personalitate puternica, creativitate si o doza e nebunie.

Un alt aspect de care trebuie sa ti seama este legat de prejudecatile de care te vei lovi…si cu siguranta te vei lovi de atitudinea rautacioasa si discriminatoria a romanilor “virtuosi”. Insa este bine sa fi constienta de faptul ca niciodata nu esti singura!

Am o prietena care se ocupa cu o astfel de activitate si chiar am observat ca a inceput sa isi cumpere lucruri mai scumpe – haine, parfumuri, pantofi, ba mai nou a inceput sa vorbeasca si de scoala de soferi, si ca vrea sa isi cumpere masina.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alege modelul potrivit
Afaceristi
Ce sa cautati atunci cand alegeti dintre numeroasele servicii de inchirieri de masini

Serviciile de inchirieri de masini, indiferent daca acestea sunt cu sofer sau self-drive, sunt tot mai populare in prezent. Au fost doar cateva astfel de companii in urma cu cativa ani, dar acum exista zeci de servicii de profil care ofera servicii excelente de rent-a-car la preturi foarte bune. Majoritatea …

Profesionisti la lucru
Afaceristi
Contabilitate externalizata – Cheia succesului?

Posibil ca sunteti cu totii de acord ca cei dintai cinci ani ai afacerilor sunt foarte dificil de trecut. Daca afacerea reuseste totusi sa supravietuiasca primii cinci ani, nu mai exista atunci indoieli ca, in timp, aceasta va deveni una de succes. Majoritatea persoanelor isi lichideaza afacerea in primii 5 …

Afaceristi
Cum sa va dezvoltati cat mai eficient firma de transport persoane

Aveti grija de problema fluxului banilor Una din problemele principale cu care se confrunta micii antreprenori este fluxul banilor. Multe companii mici se inchid prematur deoarece raman fara bani pentru cheltuieli urgente, cum ar fi cumpararea de materii prime si plata salariilor angajatilor. Daca doriti sa conduceti si sa promovati …