Creativitatea ca hobby

Creativitatea ca hobby
Dialog intern

Ai un hobby? O pasiune care sa te relaxeze atunci cand intri in blocaj si te simti pierduta? Sunt persoane care picteaza, isi astern visele si sentimentele in culori creand lucruri minunate. Alti deseneaza in creion sau in carbune, nu ai nevoie de talent doar de suflet si de curajul de a te lasa sa te exprimi liber… tu si personalitatea ta.

Daca vrei canta, asculta muzica, danseaza! Citeste, gateste, creaza in bucatarie e un domeniu vast in care poti combina arome, gusturi, culori, combina retete, fi originala. Foloseste-te de pasiunea ta pe post de terapie, dezvolta-ti creativitatea prin exercitiu, practicand pasiunea ta, asa o dezvolti si o desavarsesti si cu ajutorul ei iti vindeci si sufletul, iti regasesti valoarea si forta din tine.

Si tu ai capacitati creative ca oricare alta persoana. Crede in tine si in fortele tale. Eu, am ca hobby hainele, nu shopping-ul, confectionarea lor, mi-am creat o intreaga garderoba, care imi exprima o latura a personalitatii mele.

Cititul, o alta pasiune nebuna… calatoriile… sportul…

Atunci cand creez un lucru nou, sunt absorbita complet de ceea ce fac, pun tot ce am mai bun … suflet, imaginatie, dragoste, ingrediente pe care le ai si tu, trebuie doar sa le aduni la un loc si sa le dai voie sa se manifeste, o sa vezi ce lucruri minunate poti sa faci. Actul de creatie e in sine un moment in care te rupi de tot ce te inconjoara si cel mai usor mod de a gasi solutii la problemele ce te framanta.

Creaza, rupe-te de monotonia de zi cu zi, adu-ti o pata de culoare in viata ta, fi constienta de capacitatea ta creatoare. Constientizeaza-ti valoarea prin puterea ta creatoare. Gaseste-ti propria ta forma de relaxare, modul in care iti incarci bateriile cu energie, terapia proprie. Ce lucruri minunate creezi tu?

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dialog intern
Aberatia de la ora 19

Cauza multor esecuri in seductie, cariera , sport (alaturi de credinta in Dumnezeu, prost-inteleasa de marea majoritate) este reprezentata de faptul ca multa lume inca mai crede, din motive care imi scapa, in conceptia complet tampa ca binele invinge. Cred ca aceasta conceptie este o caracteristica definitorie si a poporului …

Gazduire web
Dialog intern
Am schimbat gazduirea

Dupa ce mi-am mutat blog-ul la Hostinger a inceput sa-mi faca probleme gazduirea de la ei. Este normal sa am probleme, nu ma asteptam sa am ceva bun si gratuit. Cred ca ati observat ca blogul era down, aparea o eroare etc. Nu am cautat pe alte site-uri sa vad …