Ce sa cautati atunci cand alegeti dintre numeroasele servicii de inchirieri de masini

Alege modelul potrivit
Afaceristi

Serviciile de inchirieri de masini, indiferent daca acestea sunt cu sofer sau self-drive, sunt tot mai populare in prezent. Au fost doar cateva astfel de companii in urma cu cativa ani, dar acum exista zeci de servicii de profil care ofera servicii excelente de rent-a-car la preturi foarte bune. Majoritatea oamenilor doresc sa stie daca sunt toate la fel sau ar trebui sa va alegeti cu atentie?

Ce sa cautati

Pentru ca exista atat de multe companii in concurenta pentru atentia d-voastra, veti obtine in mod natural preturi foarte bune de la cele mai multe dintre ele. Cu toate acestea, de asemenea, cateva companii vor reduce din serviciu pentru a cobori pretul. Vreti un serviciu care ofera masini de inchiriat sigure, la tarife rezonabile si in termeni care favorizeaza clientul.

Iata cateva lucruri pe care compania Maya Rent-a-car din Timisoara va sfatuieste sa le cautati:

  •      Are compania propriul sau site, unde puteți citi mai multe despre serviciile lor?
  •      Cate vehicule au în flota lor?
  •      Cine este raspunzator pentru daune in cazul in care ceva se intampla cu vehiculul in timpul perioadei de inchiriere?
  •      Ce fel de depozite aveti nevoie pentru a inchiria de la ei?
  •      Sunt vehiculele lor asigurate?

Daca societatea are o pagina web, atunci veti gasi cele mai multe informatii acolo. Nu vreti un serviciu care nu raspunde la intrebari importante inainte de a inchiria servicii si adauga “termeni si conditii” intr-un contract lung.

Gasiti ce vreti

Urmatorul aspect de luat in considerare este mai de baza – gasiti masina pe care doriti sa o conduceti. Multe companii de inchiriere de masini au foarte putine optiuni. Acest lucru poate fi fie pentru ca sunt doar la inceput fie pentru ca nu dispun de mijloacele de a va pune la dispozitie modele mai scumpe.

Unele companii de inchiriere mai mari au sute de modele de autoturisme disponibile pentru clientii lor. E foarte probabil sa gasiti un vehicul pe care ati dori sa-l conduceti cu o astfel de companie. Pe de alta parte, daca nu aveti nici o preferinta deosebita, puteti folosi orice serviciu care s-a dovedit a fi de incredere.

Acoperirea costurilor

Inainte de a inchiria o masina cu self-drive sau cu un sofer asigurati-va ca:

  • Vehiculul are asigurarea corespunzatoare
  • Vehiculul are asigurare pentru stricare, precum si asigurarea pentru accident

Aceste doua sunt foarte importante, deoarece, chiar daca puteti controla propria conducere, nu puteti fi sigur de ceilalti soferi. Avand in vedere starea de trafic pe care o intalniti in majoritatea oraselor , vreti niste masuri financiare suplimentare de siguranta pentru a va asigura ca nu trebuie sa achitati o factura mare in caz de accident sau de defectiune a vehiculului.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Profesionisti la lucru
Afaceristi
Contabilitate externalizata – Cheia succesului?

Posibil ca sunteti cu totii de acord ca cei dintai cinci ani ai afacerilor sunt foarte dificil de trecut. Daca afacerea reuseste totusi sa supravietuiasca primii cinci ani, nu mai exista atunci indoieli ca, in timp, aceasta va deveni una de succes. Majoritatea persoanelor isi lichideaza afacerea in primii 5 …

Afaceristi
1
Model de videochat – O meserie provocatoare

Nu putine sunt anunturile si mesajele in care se anunta ca se fac angajari pentru job-ul de model de videochat si multe dintre aceste mesaje raman fara raspuns… Chiar daca este o meserie perfect legala, extrem de bine remunerata scepticismul specific romanilor, impiedica multe tinere sa experimenteze si sa de …

Afaceristi
Cum sa va dezvoltati cat mai eficient firma de transport persoane

Aveti grija de problema fluxului banilor Una din problemele principale cu care se confrunta micii antreprenori este fluxul banilor. Multe companii mici se inchid prematur deoarece raman fara bani pentru cheltuieli urgente, cum ar fi cumpararea de materii prime si plata salariilor angajatilor. Daca doriti sa conduceti si sa promovati …