Ce sa cautati atunci cand alegeti dintre numeroasele servicii de inchirieri de masini

Alege modelul potrivit
Afaceristi

Serviciile de inchirieri de masini, indiferent daca acestea sunt cu sofer sau self-drive, sunt tot mai populare in prezent. Au fost doar cateva astfel de companii in urma cu cativa ani, dar acum exista zeci de servicii de profil care ofera servicii excelente de rent-a-car la preturi foarte bune. Majoritatea oamenilor doresc sa stie daca sunt toate la fel sau ar trebui sa va alegeti cu atentie?

Ce sa cautati

Pentru ca exista atat de multe companii in concurenta pentru atentia d-voastra, veti obtine in mod natural preturi foarte bune de la cele mai multe dintre ele. Cu toate acestea, de asemenea, cateva companii vor reduce din serviciu pentru a cobori pretul. Vreti un serviciu care ofera masini de inchiriat sigure, la tarife rezonabile si in termeni care favorizeaza clientul.

Iata cateva lucruri pe care compania Maya Rent-a-car din Timisoara va sfatuieste sa le cautati:

  •      Are compania propriul sau site, unde puteți citi mai multe despre serviciile lor?
  •      Cate vehicule au în flota lor?
  •      Cine este raspunzator pentru daune in cazul in care ceva se intampla cu vehiculul in timpul perioadei de inchiriere?
  •      Ce fel de depozite aveti nevoie pentru a inchiria de la ei?
  •      Sunt vehiculele lor asigurate?

Daca societatea are o pagina web, atunci veti gasi cele mai multe informatii acolo. Nu vreti un serviciu care nu raspunde la intrebari importante inainte de a inchiria servicii si adauga “termeni si conditii” intr-un contract lung.

Gasiti ce vreti

Urmatorul aspect de luat in considerare este mai de baza – gasiti masina pe care doriti sa o conduceti. Multe companii de inchiriere de masini au foarte putine optiuni. Acest lucru poate fi fie pentru ca sunt doar la inceput fie pentru ca nu dispun de mijloacele de a va pune la dispozitie modele mai scumpe.

Unele companii de inchiriere mai mari au sute de modele de autoturisme disponibile pentru clientii lor. E foarte probabil sa gasiti un vehicul pe care ati dori sa-l conduceti cu o astfel de companie. Pe de alta parte, daca nu aveti nici o preferinta deosebita, puteti folosi orice serviciu care s-a dovedit a fi de incredere.

Acoperirea costurilor

Inainte de a inchiria o masina cu self-drive sau cu un sofer asigurati-va ca:

  • Vehiculul are asigurarea corespunzatoare
  • Vehiculul are asigurare pentru stricare, precum si asigurarea pentru accident

Aceste doua sunt foarte importante, deoarece, chiar daca puteti controla propria conducere, nu puteti fi sigur de ceilalti soferi. Avand in vedere starea de trafic pe care o intalniti in majoritatea oraselor , vreti niste masuri financiare suplimentare de siguranta pentru a va asigura ca nu trebuie sa achitati o factura mare in caz de accident sau de defectiune a vehiculului.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Afaceristi
Patru metode simple pentru a-ti promova afacerea cu masini de inchiriat

Intrucat realitatea concurentei continua sa devina din ce in ce mai coplesitoare, este recomandat sa iei in considerare diferitele optiuni pe care le ai pentru a-ti promova afacerea cu masini de inchiriat catre publicul tau tinta. In ziua de azi, companiile cheltuiesc sume importante pentru servicii de promovare, insa acestea …

Afaceristi
Cat de utile sunt erbicidatoarele pentru cineva care detine recolte

O mare parte dintre cei care detin recolte cunosc faptul ca trebuie sa le ingrijeasca sa nu apara daunatori care sa le compromita in vreun fel sau altul. Este importanta ingrijirea recoltei pentru ca aceasta sa fie cat mai bogata. O modalitate eficienta de a tine departe astfel de daunatori …

Afaceristi
Va ganditi sa va porniti o mica afacere?

Daca v-ati gandit sa va deschideti o afacere, probabil ca deja ati inceput sa cautati sfaturi. Exista atat de multe recomandari si idei pentru a demara o afacere incat alegerea celor potrivite poate crea confuzie. Fiind un antreprenor sezonier, va pot spune ca nu exista o formula perfecta pentru a …