Am schimbat gazduirea

Gazduire web
Dialog intern

Dupa ce mi-am mutat blog-ul la Hostinger a inceput sa-mi faca probleme gazduirea de la ei. Este normal sa am probleme, nu ma asteptam sa am ceva bun si gratuit. Cred ca ati observat ca blogul era down, aparea o eroare etc.

Nu am cautat pe alte site-uri sa vad ce oferte au de Black Friday, ci am intrat direct la cei de la romarg, acolo am si domeniile si nu am vrut sa am in mai multe parti.  Am prins reduceri de 50% la orice pachet de gazduire, si am cumparat pachetul de gazduire de 2 GB la pretul total de 7.43 €. Pretul fara reducere este de 14.87 €. Si la inregistrarea unui domeniu este reducere de 20 %.

Dupa ce am platit factura m-am apucat sa mut blog-ul. Nu aveam prea multe de facut doar sa instalez scriptul WordPress si sa incarc baza de date. Aveam backup-ul bazei de date dar nu era functional. Nu stiu ce setari avea de imi arata pagina principala alba. wp-admin functiona fara nici o problema. Dupa un timp si-a revenit dar imi dadea o gramada de erori din mai multe fisiere.Nu prea stiu sa modific coduri php complexe asa ca am lasat-o balta sau ea pe mine.

Pâna la urma am facut un fisier de Import de pe vechea gazduire, care si-a mai revenit, am importat articolele, comentariile si fisierele. Am instalat tema si putine pluginuri. Si gata, cred ca este totul in regula. Daca nu, mai lasati un comentariu mai jos.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Creativitatea ca hobby
Dialog intern
Creativitatea ca hobby

Ai un hobby? O pasiune care sa te relaxeze atunci cand intri in blocaj si te simti pierduta? Sunt persoane care picteaza, isi astern visele si sentimentele in culori creand lucruri minunate. Alti deseneaza in creion sau in carbune, nu ai nevoie de talent doar de suflet si de curajul …