10 motive pentru care sistemele cu inchidere electronica sunt mai bune decat cele mecanice pentru un dulap

Dulap metalic
Mereu informat

Sistemele de inchidere electronice costa putin mai mult decat cele mecanice, dar investitia suplimentara este una rentabila, din urmatoarele motive:

  1. Mai convenabil – Luand in considerare aspectul practic, majoritatea oamenilor ar prefera sa nu transporte o cheie de vestiare atunci cand se afla la un eveniment. Indiferent daca sunteti la orele de inot, la un festival sau in timpul programului de lucru, o cheie poate fi inconfortabila sau o ingrijorare in plus pe care oamenii o au in privinta pierderii.
  2. Fara chei pierdute – Oricine a avut de a face cu dulapuri metalice, stie cat de des se pot pierde sau fura cheile. Cu un cod usor de memorat, nu mai exista chei de pierdut. Folosind un sistem de carduri de acces, cardurile disparute sunt mult mai rapid, mai ieftin si mai usor de inlocuit decat confectionarea unei noi chei potrivite.
  3. Reducerea uzurii si a deteriorarii – Mecanismele fizice sunt supuse la uzura mult mai adesea decat cele electronice. Prin introducerea unui cod sau prin deplasarea unui card, nu va exista niciun mecanism sau cheie care sa fie uzate, indoite sau rupte.
  4. Administrare facila – in cazul unui sistem clasic, cineva trebuie sa aiba grija de chei, sa le pastreze, sa semneze pentru predarea/primirea acestora si sa le inlocuiasca atunci cand e cazul. Intr-un sistem de tip electronic veti lasa utilizatorii sa-si memoreze propriile coduri, reducand astfel timpul pierdut si costurile de personal aferente.
  5. O securitate sporita – Multe dulapuri mecanice pot fi blocate. Seifurile electronice dau de asemenea posibilitatea instalarii de alarme si sisteme antifurt.
  6. Venituri crescute – Daca scopul este de a castiga bani, veti dori un dulap electronic. Acesta  reduce cheltuielile generale.
  7. Impresioneaza clientii – Ar putea parea putin superficial, dar efectul conteaza. O camera plina cu dulapuri electronice poate fi mult mai impresionanta si mai moderna decat una plina de fisete mecanice traditionale.
  8. Flexibilitate sporita – dulapurile electronice sunt reconfigurate cu mult mai multa usurinta decat dulapurile mecanice. Sumele incasaea, codul pentru fiecare dispozitiv, perioada in care acesta ramane blocat sau deblocat, etc. sunt mult mai usor de modificat si testat.
  9. Monitorizare mai usoara – Este posibila instalarea unui sistem de monitorizare al incuietorilor electronice. Acest lucru va permite sa urmariti fisetele fara ca un membru al personalului sa fie in salile de schimbare a garderobei (aceasta poate fi o problema daca un membru al personalului are un sex diferit fata de cel din camera de schimb);
  10. O mai buna analiza – urmarind pas cu pas desfasurarea evenimentelor, puteti utiliza analiza pentru a va imbunatati serviciile. Ce dulapuri se folosesc cel mai mult? Cand acestea sunt folosite la capacitate maxima? Cum se compenseaza numarul dulapurilor cu numarul de persoane care folosesc camera? Aceste date va permit sa planificati utilizarea spatiului, preturile si cerintele viitoare.
No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Automobile pentru chirie
Mereu informat
Cum gasesti companii de rent-a-car de calitate?

Avem nevoie cu totii, intr-un moment al vietii noastre, de sfaturile unor profesionisti in ale masinilor. Din fericire, se intampla ca pe Google exista nenumarate companii pentru inchirierea de autoturisme, unde personalul acestora este foarte bine pregatit ca sa raspunda tuturor cerintelor dar si intrebarilor clientilor. Este posibil ca unul …

Mereu informat
Chiar avem nevoie de suplimente nutritive?

Transportul pe distante lungi al multor alimente diminueaza continutul lor nutritional. De indata ce se recolteaza un aliment, nivelurile de anumiti nutrienti incep sa se diminueze. Astazi, multe alimente sunt cultivate la mii de kilometri distanta de centrele alimentare ale populatiei. Mancarea poate petrece o saptamana pe un camion sau …

Mereu informat
Cum obtinem un certificat energetic

Ati aflat recent ca pentru vanzarea sau inchirierea imobilului Dvs veti avea nevoie de un certificat energetic si nu stiti cum sau de unde va puteti procura acest document? In randurile urmatoare va prezentam informatii utile si raspunsuri la multe dintre cele mai frecvente intrebari legate de acest subiect: Documente …